Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Merhaba arkadaşlar.Bugün çok genç bir müzisyen keşfettim ama yaptığı şeyler resmen aklımı aldı.Arkadaşımızın adı Jacob Collier.Kendisi 1994 yılında Londra'da doğmuş.Müzisyen bir aileden gelmiş.8 yaşından beri de sesini eğitiyormuş.Şu anda London’s Royal Academy of Music okulunda caz piyano eğitimi alıyor. Videolarında duyduğunuz tüm ses ve enstrumanların kaynağı kendisidir.Yaptığı birkaç işi paylaşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 moda oldu bunlarda tek kisilik orkestra gencligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Valla ben böyle karmaşık yapıları kullanan,bu kadar güzel armoni uygulayan görmedim.Bide deli gibi yetenek ve çalışma gerektiren bir şey.Böyle moda varsa daha ne isteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar