laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Arkadaşlar belki çoğunuz indirdiniz var ama bazı arkadaşlarımız yeni tanışmış olabilir ve indirememiş olabilirler.. Bunu göz önüne alarak ben torrent dosyasını siteme koydum.. İndirmek isteyenler dosyayı oradan çekebilirler.. (Oyun değildir Torrent dosyasıdır.. 2,5 gb koyamam heralde :) ) http://www.newtorrent.net/forum/showthread.php?t=121[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben boşuna açmışım. Herkez indirmişş .. (Çaktırmadan Up :) )[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 link calısmıyor dostum..eer calısan bi link verirsen yarın adapazarına gitmeden once bırakıcam hafta boyunca indirsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 up demek zorundayım bende indirmek istiorum cunku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hangi beta clienti bu?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar