mondain Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bana bir kaç tane sağlam elektronik muzik yapan adam söyler misiniz birde türkçe rap isitiyorum ceza dışında lütfen çok güzel var benim bildiğim kadarıyla ama hatırlamıorum.birkaç sağlam ceza dışında türkçe rapçi ve elektronik muzik yapan adam arıyorum.yanlız ercie falan demeyin eskilerden vardı çok güzeller kklipte robotlar falan vardı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bilgisayarımdaki tek rap şarkısı türkçe: Dj Akman Feat Son Nefes - Seninle İlk Defa bi bunu dinlerim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 başka var mı?[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 freestylers , fussible , aphex twin , infected mushroom ( pek elektronik sayılmaz eheh ) , mum diyelim şimdilik.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar