L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Asus n56vz serisinden bir laptopım var. ortalama 2 3 aydır kullanıyorum fakat dün itibari ile sol hoparköt tarafından cızırtı gelmeye başladı. internette araştırdım vs kronik bir sorunmuş klavyeyle alakalı diyenler var. driverları yeniledim, ses ayarlarına baktım, sistem geri yükleme yaptım çözemedim. hani windowsta ya da başka bir şeyde değil sıkıntı pcyi açar açmaz başlıyor bios logodan önce öyle söyleyeyim. hani kafayı yedirtecek. teknik servis bir şey yapmıyormuş açıkcası. varsa sorunu bilen tahmin edebilen, bir yol önerebilen çok mutlu olucam. biosu falanda güncelledim hani yapmadığım şey kalmadı açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 hoporlörü(?!) disable edincede geliyor ses ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 şase yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 benim monitör cızırtı yapıyordu bozulduktan sonra açtım baktım kablo yanmış içinde etrafındaki plastiği filan yakmış hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ne he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 napayım aleti mi açayım? servise göndermek istemiyorum bok edicekler iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RELOADEAD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 L_Zero said: napayım aleti mi açayım? servise göndermek istemiyorum bok edicekler iyice. asus'un garantisine çizgi elektronik bakıyordu galiba bi sorun cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar