K_iTT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Orjinal web sitesinde oyun ciktigini soyluyor..Hatta oyunu oynayipta sitenin forumlarinda genellikle harika gibi yorumlar yapilmis.. Peki Turkiyeye geldimi ? yada geldiyse ve oynıyan varsa nasıl olmush ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 oynamadım gormedim sadece trailerını izledim metal gear solid ozentisi bir sey olmus gibi geldi bana[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Bence tam tersi metal gear ondan özenti.. ki bunu level dergisi (TR) den nefret ediolar.. onlar bile sölemişti.. zaten kaç senelik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Bİ dakka MGS, bizim efsane MGS, TOmb Raider dan özenti olucak PAUAHAHAHHA yapmayın arkadaşlar MGS Lara Croft daha portakalda vitaminken vardı...[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 said: Volfied, 20 Ocak 2003 19:07 tarihinde demiş ki: MGS Lara Croft daha portakalda vitaminken vardıUçmayalım.Tomb Raider varken playstation yoktu MGS nası olsun. Bir başka uçuş ta MGS nin Tomb Raider özentisi olması olmuş.[hline] How would you like to suck my WindowsME Mr.Gates? Suck my chocolate salty WindowsME! Microsoft Windows is a *itch! She is a big fat *itch! *itch! *itch! *itch! She is a stupid *itch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 MGS ondan önce Gameboy da vardı :)[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 da duke nukem gibi platform değilmiydi oda :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 bide ismi metal gear dı sadece yanlıs hatırlamıyorsam? :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 said: Volfied, 20 Ocak 2003 20:10 tarihinde demiş ki: MGS ondan önce Gameboy da vardı :)[hline]I do dream of escaping... hatta 3d taktiksel aksiyon oyunuydu dimi..[hline] How would you like to suck my WindowsME Mr.Gates? Suck my chocolate salty WindowsME! Microsoft Windows is a *itch! She is a big fat *itch! *itch! *itch! *itch! She is a stupid *itch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 tamamda game boy da vardı yada yoktu kimin umurunda.. soruya biraz bağlı kalalım... bi konu açlılıo bide soru var ortada yok mgs ilahtır şu bu zaman vardı o platform..!! anlamadım bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 delinin biri kuyuya bir tas atti misali ne oluyoruz anlamadim ya mgs ile tr ikiside farkli oyunlar aralarinda daglar kadar fark var oynanisi farkli konu farkli hatta oynanan mekanlar farklidir ne yeni trde benzerlik olurmu bilmem ama tomb raiderin eski surumlerinden hicbirinde mgs ozentisi yoktu[hline]TeMeL AtA BiNMeYe BaYiLiRMiS BiR GüN At TeMeLe BiNMiS TeMeL YiNe BaYiLMiS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 eğer biri mgs ye tr özentisi derse ben tabii sinirlenir patlarım sonra glel sen konuyu dfeğiştirme de bana, yok öyle Solid Snake in sallayacak g.tü yoktu belki, tamam, ya da koştukça önünde zıplayan iki göğsü, ama onun stealth karizması pek çok oyunun ilahıydı[hline]Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denzo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 inanın veya ınanmayın TR yi bana sorun tum seriyi bitirdim ben gizli yerlerini hilelerini enn ucuna kadar bılıorum :D (birazda hile yapalım ama TR 4 te kuzeye bakarak hıle yapılıor bende yapamıorum :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tmm bizde oynadıkta tr serisini "ben tr oynadım bitirdim hehehe" deme cesaretini bulamadım şahsen kendimde...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar