Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xbox almak vs

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

basligin da anlatmaya calistigi gibi xbox almak istiyorum. nereden alacagimi bilmiyorum, sorum da bu olucak: nerden almaliyim ? modchip ISTEMIYORUM. 150$ lik usa fiyatina ne kadar yakin olursa o kadar iyi olur. havaleyle calisabilecek site de olur, istanbul icinde herhangi bir yer de olur.

verilecek cevaplarin tecrubelere dayanmasi tercih sebebidir. tesekkur ederim.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

Modchip istemiyorsan yurt dışından son derece güzel fiyatlara alırsın. Tr içinden almanı kesinlikle tavsiye etmem. Zaten istediğin gibi bir fiyata bulamazsın. 400 milyona falan internetten satan firmalar vardı. Deli edecek kadar fahiş... Türkiye'ye getiren bir firma... Hatırlayamıyorum şu anda ama İngiliz bir online game store gönderiyordu Türkiye'ye.

Ayrıca ilgilenirsen elimde Burnout 2, Project Gotham Racing ve Dead or Alive 3 (diğerleri için aynı şeyi söyleyemem ama bu oyun asla eskimez) var orjinal. (eğer oyun amacıyla alıyorsan xboxu)[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal cdlerin ya da dvdlerin konsoluna gönderdiği donanımsal bilgileri (ki konsollar sadece bu sinyalleri aldığı zaman o oyunu açar) göndermesi için konsolunun anakartının çeşitli bağlantı noktalarına lehimlenen edilen parçacık. Bu sayede kopya dvdye çekilmiş oyunları da oynayabilirsin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...