Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 merhaba, basligin da anlatmaya calistigi gibi xbox almak istiyorum. nereden alacagimi bilmiyorum, sorum da bu olucak: nerden almaliyim ? modchip ISTEMIYORUM. 150$ lik usa fiyatina ne kadar yakin olursa o kadar iyi olur. havaleyle calisabilecek site de olur, istanbul icinde herhangi bir yer de olur. verilecek cevaplarin tecrubelere dayanmasi tercih sebebidir. tesekkur ederim.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Modchip istemiyorsan yurt dışından son derece güzel fiyatlara alırsın. Tr içinden almanı kesinlikle tavsiye etmem. Zaten istediğin gibi bir fiyata bulamazsın. 400 milyona falan internetten satan firmalar vardı. Deli edecek kadar fahiş... Türkiye'ye getiren bir firma... Hatırlayamıyorum şu anda ama İngiliz bir online game store gönderiyordu Türkiye'ye. Ayrıca ilgilenirsen elimde Burnout 2, Project Gotham Racing ve Dead or Alive 3 (diğerleri için aynı şeyi söyleyemem ama bu oyun asla eskimez) var orjinal. (eğer oyun amacıyla alıyorsan xboxu)[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben hollandadan aldım 150 euro ya türkiyede 600 milyona filan satılıyor live özelliği olan xboxlar trden alınmaz bu meret o kesin.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 modchip nedir?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Orjinal cdlerin ya da dvdlerin konsoluna gönderdiği donanımsal bilgileri (ki konsollar sadece bu sinyalleri aldığı zaman o oyunu açar) göndermesi için konsolunun anakartının çeşitli bağlantı noktalarına lehimlenen edilen parçacık. Bu sayede kopya dvdye çekilmiş oyunları da oynayabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar