daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Topic cok cins oldu ama neyse :) Bmw 3.18si 98 model 85k km bu araba 31 milyara satilik , bu para cokmu buna gore azmidir nedir piyasayi bilmiorum kaziklanmak istemiyorum :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 3,18is de coupe mu 4 kapılımı? 98 model iyidir 85bin km de bmw için fena değil 200binleri rahat devirdiği söylenir ama 31 yinede fazla gibime geldi benim[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 4 kapılı,full aksesuar,deri koltuk falan filan ayrica seksenbesbin km olayi hosuma gitti baya az cidden, ama 31milyar cokmu yaw[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 1800 motor spor modeli 3 serisinin o araba. kasasını beğeniyorsan alabilirsin. 320 olsaydı daha güzel olurdu o kasada(e36 galiba) 6 silindir oluodu motor. Benim kuzende 320 var bi angel eye taktı süper oldu. Değecek bir araba ama seneye 3 serisinin yeni kasası çıkacak bu kasa 2 eski kalacak onu da düşünmeni tavsiye ederim. zor bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 o ksaları oldum olası çok sevmişimdir ben. bi sonraki kasada çoook farklı değildi. ama osen o arabayı spor arba cinsinden alıcan (is bosuna yazmıyor arkada :) ) o yüzden 3 kapılı bi 318is arasan daha hoş olur gibi senin için.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 coupe bulabilirsen daha iyi yaparsin.cunku alacagin araba en gec 2 sene sonra 2 eski kasa olacak coupe alirsan hem zaten aldigin araba is olarak geciyor spor bir araba hem goruntusude spor olur hem de coupe 4 kapidan 1-2 sene sonra cikiyor o bakimdan daha mantikli olur. edit:fiyat ne cok az ne cok fazla bu arada.bende 97 model 3.20 coupe var full aksesuar 98bin km'de ben satsam 34-35 milyar isterim kendi arabama,satmayi dusunmuyorum yanlis anlasilmasin heh. [Bu mesaj -Apex- tarafından 16 Aralık 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar