desislaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Belgrad'tan Plav, Montenegro'ya gitmem gerekiyor ama pek bi fikrim yok su an icin nasil gidilir edilir hakkinda. O taraflarda yasamis/yasayan Patiler'in bobrek kaptirilmadan nasil Montenegro'ya gidilir tavsiyelerine ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 moongateten geçicen ama dikkat et wis quas at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Jat airlines ve montenegro airlines var. Pahali gelirse otobus firmalarini tercih et, muhtemelen podgorico ya gidiyordur hepsi. Ordan budhva ya falan gecebilirsin. Demiryolu tercih ETME, inanilmaz pis, 10+ saat suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 zagreb-belgrad trenle gitmistim cok temizdi guzeldi ama karadag trenleri nasil bilmiyorum otobusle de gidebilirsin direk podgoricaya yakin zaten ama az daglik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ucak biraz tuzlu gelebilir. En iyisi otobus gibi duruyor su an. Podgorica'dan da Plav'a otobus varmis sanirim. Baya cile cekicem gibi duruyor daglik falansa da :d cok tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 belgrat gara gidicen her gun 2 tren var biri aksam biri sabah gidiyor. belgrat-bar treni. canli kalabilirsen 10 saatte ordasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 otobusle gidiceksen otogara git budva otobusu var her aksam 6 saatte gidiyordu diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gitmeden gerildim ya. nasi bi trenmis bu. kimle konussam sirbistan'a gidilir mi ya cevabi aliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Onlar sirbistana gitmedigi icin oyle diyorlardir. Fikri olan insan sunu soylemez cunku cok net. Trenler ise baska bi olay. Otubuse binip gidiyorsun iste. 10-15 sene oncesi turkiyesinin otobusleri gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 trendede bobrek olayindan filan demedim odada sigara iceler 2.5 litrelik plastik siseyi kafaya dikip bira icerler o yani. ya kalorifer calismaz ya da sonuna kadar koklu 100 derecede calisir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yoksa sirbistan kadar kriminalitesi dusuk bir ulke daha gormedim. kizlar tek basina minilerle gezerler gecenin 2 sinde kimse ters gozle bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar