Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US ten Ucuza WoW Alma Firsati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
douwantit.com dan almayı düşünüyorum bende şimdilik.Şoyle bi 4-5 kişi daha bulursak kargo ücreti bölünecek boylece daha ucuza alabileceğiz,düşünen var mı?Şimdiden ben arkadaşım ile birlikte 2 wow 1 hl2 almayı düşünüyoruz,bilginize.
+ bazı sitelere baktım 25dolardan fazla tutan alışverişlerinizde kargo ücreti yoktur diyor ya o sadece amerika ve oraya yakın olan kanada,alaska için geçerli.Yani Türkiyeye free shipping fln yok.Oyunun çoğu sitede satış fiyatı aynı 45$.
Mesaj tarihi:
douwantit yaklaşık 1 haftada getiriyor çok temiz, mesela amazon elekronik vb yollamıyor ama aracı şirketle alırsanız alabiliyorsunuz mp3 player vb falanda :), trde ekspress kargoya geliyor olması lazım oranın paketlerinin. bende zamanında swg almıştım.

ben zate www.spiele-ab-18.de den siparişi vermiştim CE, geçen ay, onu bozmıcam illa ordan alıyorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Ben bugün GittiGidiyor aracılığı ile etradecenter'a oyunu aldırdtım. GittiGidiyorun bir avantajı vade farkı ödeyerek ürünü taksitle alabilmeniz. Etradecenter bana ürünün siparişini verdiklerine dair olan emaili bana yönlendirdi. Key 9 gün içinde elime geçecek. O zaman final betadan başlayabileceğim.
Mesaj tarihi:
said:
etradecenter, 13 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
siz tartisa durun, baska bir forum sitesinde gercek wow oyunculari 12 tane key siparisi verdi,

hayırdır?
birlikte raide gittiniz galiba?

lol[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
verdik esyalari kamyona

yarin da adsl baglaniyo yeni eve... bilemedin 5 gune oyundayim... yanliz serverlar hazir mi bana bilmiyorum walla! bari sen uyarsaydin gencleri :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar bende yatırdım parayı, key e-mailime geldi. oyunda kutusuyla 5-10 gün içinde adresime gelecek. :)[signature][hline]wowowowowowo
  • Yeni Oluştur...