Arloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 douwantit.com dan almayı düşünüyorum bende şimdilik.Şoyle bi 4-5 kişi daha bulursak kargo ücreti bölünecek boylece daha ucuza alabileceğiz,düşünen var mı?Şimdiden ben arkadaşım ile birlikte 2 wow 1 hl2 almayı düşünüyoruz,bilginize. + bazı sitelere baktım 25dolardan fazla tutan alışverişlerinizde kargo ücreti yoktur diyor ya o sadece amerika ve oraya yakın olan kanada,alaska için geçerli.Yani Türkiyeye free shipping fln yok.Oyunun çoğu sitede satış fiyatı aynı 45$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 douwantit yaklaşık 1 haftada getiriyor çok temiz, mesela amazon elekronik vb yollamıyor ama aracı şirketle alırsanız alabiliyorsunuz mp3 player vb falanda :), trde ekspress kargoya geliyor olması lazım oranın paketlerinin. bende zamanında swg almıştım. ben zate www.spiele-ab-18.de den siparişi vermiştim CE, geçen ay, onu bozmıcam illa ordan alıyorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 neyse gercek wow oyuncularini gorucem ben[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ben bugün GittiGidiyor aracılığı ile etradecenter'a oyunu aldırdtım. GittiGidiyorun bir avantajı vade farkı ödeyerek ürünü taksitle alabilmeniz. Etradecenter bana ürünün siparişini verdiklerine dair olan emaili bana yönlendirdi. Key 9 gün içinde elime geçecek. O zaman final betadan başlayabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: etradecenter, 13 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki: siz tartisa durun, baska bir forum sitesinde gercek wow oyunculari 12 tane key siparisi verdi, hayırdır? birlikte raide gittiniz galiba? lol[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sen konushma ordan konsuchagina bashlayin hadi zate canim sIkilyor oyunda[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 verdik esyalari kamyona yarin da adsl baglaniyo yeni eve... bilemedin 5 gune oyundayim... yanliz serverlar hazir mi bana bilmiyorum walla! bari sen uyarsaydin gencleri :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 parayi yatirdim key'i aldim ben etradecenter'dan.. kelek yok merak etmeyin.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 evet arkadaşlar bende yatırdım parayı, key e-mailime geldi. oyunda kutusuyla 5-10 gün içinde adresime gelecek. :)[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bende etradecenterden gittigidiyor aracılığı ile aldım. Şu an key elime geçti. Gitti gidiyor aracılığı ile aldığım için taksitle aldım böylece fazla sıkışmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 gittigidiyordan nasıl alıyorsunuz arkadaşlar açık arttırmanın sonuçlanmasını bekletmiyormu size?Lütfen yardımcı olun bir an önce almam gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 arkadaşlar server gelince buradan birbirimize haber verelim,4 saat gibisinden birşeyler yazıyordu sitesinde ama yine de sürekli denemekten zarar gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 pardon yanlış topic e yazmışım son yazdığımı kusuruma bakm ayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar