Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US ten Ucuza WoW Alma Firsati

Rinen

Öne çıkan mesajlar

douwantit.com dan almayı düşünüyorum bende şimdilik.Şoyle bi 4-5 kişi daha bulursak kargo ücreti bölünecek boylece daha ucuza alabileceğiz,düşünen var mı?Şimdiden ben arkadaşım ile birlikte 2 wow 1 hl2 almayı düşünüyoruz,bilginize.
+ bazı sitelere baktım 25dolardan fazla tutan alışverişlerinizde kargo ücreti yoktur diyor ya o sadece amerika ve oraya yakın olan kanada,alaska için geçerli.Yani Türkiyeye free shipping fln yok.Oyunun çoğu sitede satış fiyatı aynı 45$.
Sosyal ağlarda paylaş

douwantit yaklaşık 1 haftada getiriyor çok temiz, mesela amazon elekronik vb yollamıyor ama aracı şirketle alırsanız alabiliyorsunuz mp3 player vb falanda :), trde ekspress kargoya geliyor olması lazım oranın paketlerinin. bende zamanında swg almıştım.

ben zate www.spiele-ab-18.de den siparişi vermiştim CE, geçen ay, onu bozmıcam illa ordan alıyorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün GittiGidiyor aracılığı ile etradecenter'a oyunu aldırdtım. GittiGidiyorun bir avantajı vade farkı ödeyerek ürünü taksitle alabilmeniz. Etradecenter bana ürünün siparişini verdiklerine dair olan emaili bana yönlendirdi. Key 9 gün içinde elime geçecek. O zaman final betadan başlayabileceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
etradecenter, 13 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
siz tartisa durun, baska bir forum sitesinde gercek wow oyunculari 12 tane key siparisi verdi,

hayırdır?
birlikte raide gittiniz galiba?

lol[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...