Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet arkadaşlar biraz okuyup cevap verin lütfen. Gayet güzel açıklamış arkadaş. Ödeme seçeneklerinide çoğaltmış. Hatta elden ödemeyi bile kabul etmiş. Daha ne olsun bence gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ürün tesliminde nakit ödeme opsiyonunu kabul ettiğiniz sürece, bende destekliyorum bu olayı... Ha ben almıyorum, çoktan aldım zaten. Preorder etmiştim aylar önce us versiyonu. Öte yandan, daha sakin bir şekilde sürdürürsek iyi olur.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Eno, 12 Aralık 2004 05:26 tarihinde demiş ki: Ürün tesliminde nakit ödeme opsiyonunu kabul ettiğiniz sürece, bende destekliyorum bu olayı... selam, sitemizidede anlattigimiz gibi siparislerde %20 kapora aliyoruz. geri kalan bolumu urunu alirken elden odeyebilirsiniz.[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us [Bu mesaj etradecenter tarafından 12 Aralık 2004 06:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 selamlar, arkadaslar World of Warcraft i GG de satisa cikardim. Dileyenler asagidaki linkten ulasabilirler. http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=478596 saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Benim için tek birşey önemli şu an... Ben US versiyonu alırsam EU serverlarına girebilecek miyim ? Yalnızca final beta veya yalnızca serverlar açıldıktan sonra değil, tam olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben ucuza gelime konusunu anlamadim ? Neyi ucuza getiyorlar ? Ayni fiyat hatta daha pahali.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 söyle be dede biz anlatamadık.. Senin bağlantıların vardır yap bi güzellik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arkadaslar ilk siparisi aldik hayirli olsun, pazartesi arkadasin parayi yatirmasinin ardindan islemlere basliyorum. bir kac gun icerisinde wow elinde olacak. dun almak istediklerini bildiren diger arkadaslarinda kesin taleplerini bekliyorum. saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Shu rakami bana bir solermisiniz? Kac $ tanesi oyunun sadece Key Olarak?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arkadasim onceki bolumleri okumandinmi hic, sadece key:75$[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bana pahalı geliyor hala.. Maliyeti düşür amca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Okumadim arkadashim, okusamda anlamam. Eger topicte Us den ucuza Wow alma firsati yazarsa ve us satish fiyatindan yuksek rakam yazarsa ne kadar okusamda anlamam. Ha acarsin bir topic dersin ki usa dan oyun getirtiyorum bak o zaman anlarim o zamanda sorarim fiyatini ama yorum yapmam. said: laiquendo, 12 Aralık 2004 10:49 tarihinde demiş ki: söyle be dede biz anlatamadık.. Senin bağlantıların vardır yap bi güzellik :) Elimde 1 tane fazla vardi onuda verdim 60$ a bir arkadasha. Siteyi aktif hale getirebilirsem tum mmo oyunlarinin keylerini saticam online olarak da ben bu hizla gidersem anca wow un exp ine yetishir:)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: DeLiDuMRuL, 12 Aralık 2004 12:30 tarihinde demiş ki: Okumadim arkadashim, okusamda anlamam. Eger topicte Us den ucuza Wow alma firsati yazarsa ve us satish fiyatindan yuksek rakam yazarsa ne kadar okusamda anlamam. Ha acarsin bir topic dersin ki usa dan oyun getirtiyorum bak o zaman anlarim o zamanda sorarim fiyatini ama yorum yapmam. DeLiDuMRuL adam hayrına oyun satmıyo ticaret yapıyo, amerikadaki fiyata satmasının ne anlamı olacak. benim ucuza dediğim avrupadan amerikadan online alsan bir sürü vergi kargo parası alıyolar ona göre ucuza geldiğini düşündüm. tamda bilmiyorum amerikada bi siteden alınsa kaça patlar. bu arkadaş senin ahbabın değilki sana bedavaya sıfır fark koyarak oyun göndersin.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Uo server projesi aklıma geldi şimdi :) Ah dede ah.. eline geçerse bi daha isterim bak haber ver.. [email protected] Tanıdık birilerinden almak güven veriyor.. Sözüm ona.!![signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Rinen, 12 Aralık 2004 12:40 tarihinde demiş ki: DeLiDuMRuL adam hayrına oyun satmıyo ticaret yapıyo, amerikadaki fiyata satmasının ne anlamı olacak. benim ucuza dediğim avrupadan amerikadan online alsan bir sürü vergi kargo parası alıyolar ona göre ucuza geldiğini düşündüm. tamda bilmiyorum amerikada bi siteden alınsa kaça patlar. bu arkadaş senin ahbabın değilki sana bedavaya sıfır fark koyarak oyun göndersin. iyi de arkadaşım reva mı yani bu kadar fark olmasının.. Salak değil kimse...[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oyun tr ye resmi yollarden 2 aya gelecek diyorlar acaba geldiginde ne kadara satilir bi fikri olan varmi ? ben bu konuda cok bilgili sayilmam oyunla suana kadar isim olmadigi icin, bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim, simdiden tsk[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us [Bu mesaj etradecenter tarafından 12 Aralık 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: laiquendo, 12 Aralık 2004 12:44 tarihinde demişki yi de arkadaşım reva mı yani bu kadar fark olmasının.. Salak değil kimse... ya tamam fiyatı fazla bulabilirsin. arkadaş sanki 49.9 dolara alması gerekiyomuş gibi konuştu ondan öyle dedim.[signature][hline]wowowowowowo [Bu mesaj Rinen tarafından 12 Aralık 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rinen tarafından 12 Aralık 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: etradecenter, 12 Aralık 2004 03:45 tarihinde demiş ki: selam, bahsedilen vergi amerika icinde urunun alim vergisi, gumruk vergisi degil. zaten gumruk vergisi vermeyeceksiniz, tabiki bende vermeyecegim. bir sekilde gumruksuz gecirecegim. durum oyle olunca herbir urun icin vergi veriyoruz demek oluyor. Bizim oyunumuz için gümrük harici hiçbir vergi ödenmemekte, amerikada bir dükkana gidildiginde 49$ a oyununuz elinize geliyor hemen, hangi alım vergisi anlıyamadım. toplu alıcagınız zaman ayrı bir vergi ödemek zorunda kalma durumunuz gibi biside olmaması lazım. Not: Arkadaşlar eğer böyle bir proje atıldıysa ortaya şu konuşmalar netleşmeden lütfen sipariş olayına girmeyin. Toplu halde aldıgımızda daha ucuza gelecegi kesin (her ne kadar arkadaşımız ha 1 tane ha 50 tane fiyat farketmez desede :) )bir durum fevri hareketlerde bulunmaytınız lütfen :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 amerikada fiyatlara tax dahil degildir. taxi urunu alirken odersin ama. eyaletler arasi online alisveris yapiyorsan tax olmayabiliyor. fakat amazonda tax var. Dukkana gidip alirsan kesin var. Bahsi gecen vergi bu tax dir.[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arkadaslar ikici sipariside aldim, arkadas pazartesi parayi yatiracak bende en kisa zamanda key i saglayip arkadasa email atacagim, CD ler gonderecegim kargo ile ardindan gonderilecek. bana kalirsa bu konusmalar asla netlesmeyecek, ve gercekten almak isteyenler siparisi verip alacak oynamaya baslayacak digerlerini bilmiyorum sanirim bir bildikleri vardir. said: OmeN, 12 Aralık 2004 13:20 tarihinde demiş ki: Not: Arkadaşlar eğer böyle bir proje atıldıysa ortaya şu konuşmalar netleşmeden lütfen sipariş olayına girmeyin. Toplu halde aldıgımızda daha ucuza gelecegi kesin (her ne kadar arkadaşımız ha 1 tane ha 50 tane fiyat farketmez desede :) )bir durum fevri hareketlerde bulunmaytınız lütfen :) [signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: OmeN, 12 Aralık 2004 13:20 tarihinde demiş ki: said: etradecenter, 12 Aralık 2004 03:45 tarihinde demiş ki: selam, bahsedilen vergi amerika icinde urunun alim vergisi, gumruk vergisi degil. zaten gumruk vergisi vermeyeceksiniz, tabiki bende vermeyecegim. bir sekilde gumruksuz gecirecegim. durum oyle olunca herbir urun icin vergi veriyoruz demek oluyor. Bizim oyunumuz için gümrük harici hiçbir vergi ödenmemekte, amerikada bir dükkana gidildiginde 49$ a oyununuz elinize geliyor hemen, hangi alım vergisi anlıyamadım. toplu alıcagınız zaman ayrı bir vergi ödemek zorunda kalma durumunuz gibi biside olmaması lazım. Not: Arkadaşlar eğer böyle bir proje atıldıysa ortaya şu konuşmalar netleşmeden lütfen sipariş olayına girmeyin. Toplu halde aldıgımızda daha ucuza gelecegi kesin (her ne kadar arkadaşımız ha 1 tane ha 50 tane fiyat farketmez desede :) )bir durum fevri hareketlerde bulunmaytınız lütfen :) Omen tüm msjlarını okudum son derece güzel ve mantıklı yazmışsın aynen katılıyorum sana. Bi defa douwantit.com dan geçen sene swg yi almıştım 50$(oyun)+25$(kargo) 2 hft da evime(Acıbademde oturuyorum) yakin bi yere ulaşmıştı(Altunizadede bi kargo yeri belirlemişler oraya gelmişti.)Güvenilir bir site olduğunu çok rahatlıkla soyleyebilirim bir çok arkadaşım var sipariş vermiş olan. ETradecenter bir çakallık yapıyorsunuz yani oyunu oyle hiçte türkiyeye ucuza getirmiş olmuyorsunuz.En basitinden kargo masrafı 30$ desek o oyunu 6 kişi birden alsa aynı işlemde,oyunun masrafı kişi başına 45$(oyun)+5$(kargo)=50$. Bencede hep beraber daha uygun bi siteden çok daha ucuza alabilirizki ki düşünün bi kargo masrafı 30$ olsa ki sanmıyorum o kadar olacağını 30 kişi alsa minimum,kişi başı 1$ olur kargo masrafı gayette mantıklı olur.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Pardon ben bu dowantit.com'un sistemini anlayamadım. Video games'e giriyorum ama ne bir alt kategori var, ne WoW... Biraz yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Şu ana kadar yazılan mesajlarda beni rahatsız eden şeyler var: Birincisi: Oyun+kargo+verginin sana 60$a geldiğini söylemen. Sitede 20$ üzeri satışlarda kargo ücretsiz yazıyor ve 45$lık bir oyuna 15$ vergi bana biraz şişirilmiş gibi geldi. İkincisi ise web sitende 0-500$ arası ürünlerde %20 komisyon alacağını belirtmişsin ki bu da 72$a denk geliyor. 75$ bile şu anki dolar kuruyla 108YTL yaparken senin 125 istemen biraz fazla ucuz(!?) değil mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 konuyla alakasiz olucak ama :) ya adam surekli "codu" diyor ben dayanamicam artik :) cod: morina baligi code: kod, sifre simdi bu adam bize sadece morina baligi mi gonderecek 75$ :-P NOT: bu saka mu mesajla sinirli kalsin lutfen, konu dagilmasin yane .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet sadece cd-key i 75$ a veriyor.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar