Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US ten Ucuza WoW Alma Firsati

Rinen

Öne çıkan mesajlar

+ eu final betaya katılabilceksin us versiyonu olduğu için.
+ eu serverları açılmadan önce oyun elinde olacak ve eu serverları açılır açılmaz oynamaya başlayacaksın.
+ kredi kartımı kabul etti etmedi, sipariş onaylandı onaylanmadı, shipping gibi şeylerle uğraşmaya gerek kalmayacak.[signature][hline]wowowowowowo

[Bu mesaj Rinen tarafından 11 Aralık 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim www.ukgames.co.uk daki satılanlar eu versiyonu. daha ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. pre-order yapılıyor orda ve betaya katılamıyorsun dolayısıyla. büyük ihtimalle oyun serverlar açıldıktan sonra eliine geçecek. benim bildiğim böyle. yoksa yukarda saydığım maddeler geçerli olsaydı herkes şimdiye kadar verirdi ordan siparişini.[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

etradecenter merhaba

Şimdi size soruyorum... Burdan 30 kişi cd alacak.. Siz bunları Amerika'dan alıp, kutularını atıp toplu halde paketleyip Türkiye'ye gönderteceksiniz.. Anlayamadığım olay şu cd kdv falan hepsi dahil yaklaşık 58 dolar yapıyor.. kargo parası eğer tek tek olsa daha fazla verilecek ama toplu halde alındığı ve gönderileceği için kargo parası baya bi düşecek.. Peki neden 80 dolar... (Ha burda da bi çakallık yatıyor, Cd key'in önemli olduğunu duyunca keyler 75 dolar oldu :) )
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar selamlar arkadaslar,

once arkadasin kargo sorusuna cevap vereyim, ben urunleri fedex ile kargoluyorum, ve burdan 10 cd ve kitapcigi gondermem 50$ dan asagi olamayacak, bole olunce oyun basina dusen kargo ~5$ bana gelisi 60$ demistim, 15$ ben komisyon aliyorum. bole olunce cd siz kitapciksiz 75$, cd ve kitapcikli 80$ oldu, degilmi ?

cakallik konusunda, eger cdler kopyalanabiliyo olsaydi, ticari acidan bir oyunu 15$ karla gondermenin bir mantigi kalirmiydi ?
ole olsaydi bir kisi bir oyun alir gerisi ondan cekerdi boylece ben sadece 15$ kar ederdim ki, suan her isteyene bir oyun alma durumundayim ve maliyetini ve hesabimi cikardim, hersey acik.

arkadaslar, ben bu konu ile ilgili diger topicleride okudum, bir cok kisi bunu getirebilmek icin cok ugrasiyor. pre order etmis yok daha gelmemis su zaman gelecekmis vs. ve gordugum kadariyla zaten cok kisi 85$ dan pre order etmis veya etmeye niyetli,

simdi ben soruyorum madem arkadaslar istiyorlar boyle bir firsat ayaklarina gelmisken neden akli selimle dusunup almaya veya almamaya karar vermek yerine bu tip bir polemige giriyoruz.

zorla veya hileyle bisey satmiyorum, fiyatim hesabim belli isine gelen alir, gelmeyen ben surda daha iisini buldum ordan alicam der insanlarida bilgilendirmis olur.

gordugum kadariyla herkesten kararlastirilmis tek bir cevap almam guc. normaldir, yadirgamiyorum . o yuzden artik siparisleri birebir alacagim.

dileyen bu forumda veya eger emailime tercih ederse cd limi yoksa sadece sifremi istedigini bildirsin hemen islemlere baslayalim, sadece sifre isteyenler sanirim 3-4 gun icerisinde oyunu oynamaya baslayabilir,
cdli isteyenler icinde eger 75$ i yatirirsaniz sifreyi gonderirim, hemen baslarsiniz cd sinide gonderirim cd ulasinca 5$ da elden verip cd yi alirsiniz. istanbul disi icin odemeli (1-2 milyon tutar sanirim) kargo yapabiliriz.

saygilarimla

said:
laiquendo, 11 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
etradecenter merhaba

Şimdi size soruyorum... Burdan 30 kişi cd alacak.. Siz bunları Amerika'dan alıp, kutularını atıp toplu halde paketleyip Türkiye'ye gönderteceksiniz.. Anlayamadığım olay şu cd kdv falan hepsi dahil yaklaşık 58 dolar yapıyor.. kargo parası eğer tek tek olsa daha fazla verilecek ama toplu halde alındığı ve gönderileceği için kargo parası baya bi düşecek.. Peki neden 80 dolar... (Ha burda da bi çakallık yatıyor, Cd key'in önemli olduğunu duyunca keyler 75 dolar oldu :) )
[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us

[Bu mesaj etradecenter tarafından 12 Aralık 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
etradecenter, 12 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
once arkadasin kargo sorusuna cevap vereyim, ben urunleri fedex ile kargoluyorum, ve burdan 10 cd ve kitapcigi gondermem 50$ dan asagi olamayacak, bole olunce oyun basina dusen kargo ~5$ bana gelisi 60$ demistim, 15$ ben komisyon aliyorum. bole olunce cd siz kitapciksiz 75$, cd ve kitapcikli 80$ oldu, degilmi ?

slm bu topik e dünden beri bakmıyodum baya bi tartısma olmus anlasılan ve tartısma sonucu Rinen arkadasımızın buldugu sirketin bize sadece 8$ lık bir indirim saglıyabiliceği anlasıldı. Daha önce belirttigimiz www.douwantit.com amazon.com üzerinden oyunu alarak evimize kadar 88$ karsılıgı teslim ediyor zaten (Bu arada oyunun satıs fiyatı 45$ dır 50$ digil, sizin hesaplarınıza göre kargoya 5$ demişsiniz bu eder 50$ + 15$ komisyon demissiniz buda eder 65$, 75$ nerden çıktı annamadım !!?? oyunu aldıgınız fiyatı da belirtebilirseniz daha açıklayıcı olur kanatindeyim) neyse kısacası 8$ lık bi indirim bana makul görünmedi açıkçası kusura bakmayın ama sonuçta daha önce iş yapılmamış tanımadığımız bir şirketsiniz.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

bu belittiginiz siteden alan oldumu hic ?
eger 88$ a evinize geldigini gercekten alip gormus bir arkadas varsa bildirsin bu site daha guvenilir bulunuyorsa arkadaslar ordan alsinlar,

ben amazonda aradim, uluslar arasi kargo icin 7-12 gun suren opsiyonunda 10$ vereceginizi ve gumrukte 9.95 $vereceginizi acaba gordunuzmu ? oyunun satis fiyatinin 45$ oldugu zaten alacagim site diye verdigim linkte gostermistim, fakat alis fiyatiyla bitmiyor, urunun bana gelis kargosu ve vergisi var.

ayrica amazondan bu sekilde cd i alma konusunda tecrubeli olan arkadas varmi ? yani aldim sorunsuz tahmin ettigim maliyete evime ulasti diyen onlarinda yorumlarini dinleyebiliriz.

arkadaslar dedigim gibi, mumkun olan heryolu deneyin tabiki, en ucuzu bulmak icin ama benim secenegimide goz onunde bulundurun. 15$ icin ugrasmak istemeyen arkadaslar 3-5 gun icinde oynamaya baslayabilir, burdan bildiriyorum

saygilarimla

said:
OmeN, 12 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki:

slm bu topik e dünden beri bakmıyodum baya bi tartısma olmus anlasılan ve tartısma sonucu Rinen arkadasımızın buldugu sirketin bize sadece 8$ lık bir indirim saglıyabiliceği anlasıldı. Daha önce belirttigimiz www.douwantit.com amazon.com üzerinden oyunu alarak evimize kadar 88$ karsılıgı teslim ediyor zaten (Bu arada oyunun satıs fiyatı 45$ dır 50$ digil, sizin hesaplarınıza göre kargoya 5$ demişsiniz bu eder 50$ + 15$ komisyon demissiniz buda eder 65$, 75$ nerden çıktı annamadım !!?? oyunu aldıgınız fiyatı da belirtebilirseniz daha açıklayıcı olur kanatindeyim) neyse kısacası 8$ lık bi indirim bana makul görünmedi açıkçası kusura bakmayın ama sonuçta daha önce iş yapılmamış tanımadığımız bir şirketsiniz.
[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us

[Bu mesaj etradecenter tarafından 12 Aralık 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amazon.com herkesin bildigi gibi TR ye direk satıs yapmıyor bu oyunu, biz daha önce bu konuları detaylıca konustugumuz için bilgi sahibiyiz. Benim demek istedigim detaylı bir fiyat dökümü verebilirmisinizdi. Örnek vermek gerekirse ;

Oyunun tane fiyatı = şu kadar
Shipping = şu kadar
vergi = şu kadar
toplam = şu kadar diye

sizin daha önce yazdıklarınızı atladıysam kusura bakmayın ama sadece kargo parası olarak 5$ lafını gördüm verginin vs. diger seyler varsa onların bi dökümüne rastlamadım. Zaten eger oyun kutularını US de açıp cd ve cd-key lerini ayrı bir kutuya koyarak toptan göndericeginiz için bunların çok fazla tutmaması lazım olsa gerek. sonuçta 50 tane oyun alınsa bunların toplamı bizim bir oyun kutusunun boyutunu geçmicektir. Sonuçta bizim oyun kutumuzun içerigide bir cd kutusu ve cd-key in yazılı oldugu bir kagıttan ibarettir ekstradan bir kitapçık vs. bildigim kadarıyla içerisinde mevcut digil. yollanma şeklide cd lerin ona ait cd-key le birlikte bir zarfa konulması şeklinde olabilir.

edit: daha önce 3-4 arkadasımız diger siteden sorunsuz birçok alıs veris yaptıgını 7-10 gün içerisinde eline ulastıgını belirtmisti.
[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 12 Aralık 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar,

arkadaslar, dokumu vermistim tekrar vereyim

oyunun bana maliyeti (urun fiyati+vergi+amerika ici kargo) :60$
eger kitapcigi yoksa cd leri diger gonderdigim urunlerin icine koyarak gonderebilirim oyleyese eger durum kargo 1$ diyelim.

benim ucretim:15$

bolece bir oyun size:76$ a geliyor.

hesap simdi oldumu ?

bi arkadas kendini feda etsin o bahsedilen siteden almaya calissin. bi arkadasda benden alsin. herkes gorsun kime kac gunde kaca gidecek. sonrasi zaten gelir.

guven konusunda sitemizi ziyaret edin. guvenmeyen arkadasa Gittigidiyorda sergileriz %10 daha fazla verir ama ici rahat olur.

benim GG nickim tradewind ve 41 islemimde %100 olumlu yorum aldim.

bakabilirsiniz.

saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda hala anlasamıyoruz bütün cd leri ve cd-key leri tek bir kutuda göndericeginiz için bir tek vergi ücreti ödiyeceksiniz, siz hala hepsini ayrı ayrı yollıcakmıs gibi birim üzerinden vergi parasını ilave ediyorsunuz !!??

diyelimki 10 kisi alıcak oyunu siz bi kutuya bu 10 arkadasın cd lerini ve cd-key kagıtlarını koyup yollıcaksınız. dolayısiyle bu gelen kutunun vergi ücretinide 10 a bölüp ona göre paylastırmanız lazım alıcak arkadaslara. Bu yöntemle yapıldıgında bi 10$ daha fiyat asagı çekiliyor en az.

bu olayda da anlasırsak tabiki bir türk firmasını tercih ederiz yabancı firmalarla ugrasmaktansa :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

selam, bahsedilen vergi amerika icinde urunun alim vergisi, gumruk vergisi degil. zaten gumruk vergisi vermeyeceksiniz, tabiki bende vermeyecegim. bir sekilde gumruksuz gecirecegim.
durum oyle olunca herbir urun icin vergi veriyoruz demek oluyor.

parayi elden verme sansiniz var, dilerseniz kontak adresi veririm, bulusur verirsiniz.

selamlar..[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ben bir soruya cevap vermeden once tum formu okuyorum tam anlayabilmek icin ama bazi arkadaslar sanirim sadece son entryi okuyup yaziyorlar, eger formu cok degil sadece 6 sayfa okuyabilirsen aslinda ayni seyleri 2 ser defa yazdigimi goreceksin ve benim "arkadaslar bakin bu siteden alicam" diye link verdigimide.

kirici olduysam ozur dilerim,

fakat aranizdan bir arkadas bana ulasti ve bole bir oyun var getirirsen makbule gecicek hekes bekliyor dedi. bende foruma girip nedir nedegildir baktim. ve benim ucretlendirme standardimda bir fiyat bicip burda teklifimi verdim.

ama sanki dolandiriciymisim gibi uzerime geliyorsunuz.

yanlisimi! ortaya cikarmaya calisan arkadaslar var.

ben daha cok almak istesem direk servis ucretim 20$ derim sanirim kimse buna itiraz etmez, belki cok der almaz ama hic degilse dolandiricisin ithaminda bulunmaz, hesabimda yanlislik olursa ustunu iade edecegim.

artik lutfen sadede gelelim.

alacaklar bildirsin, almayacaklarda bizim hakkimizda yorum yapmasin.

saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER
Amerikadaki Eliniz..

www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...