Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bildiğim kadarıyla zaten o kutudaki client ile giremeyeceğiz. Mecburen internetten eu client indiricez. O zaman adamlarla anlaşalım bize uygun fiyata keyleri göndersinler? Tabi bu adamlara güvenebilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende pek guvenmedim ama katılabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Rinen den ses yok adam lar mail e cevap vermedi heralde.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaşlar iyi haberlerim var gelen cevap şöyle; selamlar, evet ! kopyalanamiyor olmasi tabi durumu degistiriyor, ben baska bir arkadastan bu konuda mesaj aldim arkadas sadece authorization cod istiyor, sanirim clienti interneten indirmis, eger herkes bu sekilde istiyorsa, bana gelisi dediim gibi 60$ bu codu kisi basina 75$ dan satabilirim. yani 75$ / 1 auth. code herkese bir tane. ve herkes 75$ odicek sekilde. CD sinide isteyen arkadaslara kisi basina 80$ a gonderebilirim, sen forumda bu sekilde aciklayabilirsin, isteyenler bildirsin ona gore islemi baslatalim. selamlar, ben kutunun elimde olmasını isterim. başka arkadaşlar nasıl ister bilmiyorum 80 dolar uygun gibi geldi bana.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: MrMedia, 10 Aralık 2004 18:36 tarihinde demiş ki: abi bunun ucuz yanı yok wallahi alacaksanız normal alin. selamlar arkadaslar, ben eTrade CENTER yetkilisi, formunuzu okudum, urunun kopyanamayacagini her pakette tek bir sifre bulundugunu sonradan ogrendigim icin isler biraz karisti, durum soyle: tek bir kutu yani sifre bana 60$ a geliyor, linki asagida: http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=112023&WT.mc_n=93&WT.mc_t=U (amerika ici kargoyu ve vergileri dahil etmelisiniz !) ben buna sizin makul buldugunuz bir miktari koyup size gondermek istiyorum. ornegin kutu basina 15$ boylece bir kutu 75$ a gelmis oluyor. boyle olunca 1 kisi veya 10 kisi almis fiyati degistirmez. herhangi bir sorunuz olursa burdan sorun bende cevaplayayim, herkes istifade etsin, Not: 2.5$ a gmail satan bir siteye guvenmem diyen arkadasa ozelden 1 adet hediye gmail davetiyesi gonderdim, gule gule kullansin :) saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evet arkadaşlar isteyenler yazsın. :) ben 1 adet kutu olarak adresime istiyorum[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 burada zaten herkez birbirne gmail davetiyesi gonderdi.. gmaili olmayan yok gibi birsey. arkadas bunu bile ticari amacla kullanilmasina tepki gostermis ki bencede dogru. ki gmail satisida serbest degil sanirsam. yani yaptiginiz sey yasak. degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ya arkadaşlar pekiyi bizim aracı kurum olmadan sipariş edebileceğimiz bi yer yok mu ya allah rızası için bilen warsa soylesin yeter abi ne zor işmiş ya alt tarafı bi oyun alıcaz rezil olduk wallahi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 UnKnownTR konu o değil. arkadaş bir jest yapmış. bu başlığı kirletmeyelim. isteyenler e-maille ulaşırsa daha iyi olur sanırım. zaten artık kaç kişinin aldığı farketmiyor.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 turkiye distribitoru bile ilgilenmiyorsa bizim halimiz harap! :) aslinda blizzarda, esen elektronik hakkindaki elestirilermizi bir sekilde ulastiralim. gerekirse blizzard fes etsin anlasmayi ya da baska bir sirket(ler) ile anlassin. bu bole olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selamlar, o gmail davetiyesinin amaci onecden sitemizde var olan kredi karti ile odeme yontemini denemek isteyen musterilerimizin deneme yapabilecegi cuzi miktarli bir urun olmasiydi. ve 2.5 $ olmasinin sebebi kullanigimiz odeme modulunun (PAyPal) odeme basina ~2.5$ kesiyor olmasi, arkadasa bunu ozelden izah ettimistim, sizde bildireyim[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eğer bize detaylı bir mail atarsanız inceleyerek herkese avantaj/dezavantajlarını sunabiliriz.. [email protected][signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selamlar, arkadaslar emaille ulasmak isteyen arkadaslar [email protected] dan ulasabilir, saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bakin bir iletisim kopuklugu oldu sanirim. siz eTrade Center olarak bu foruma ciddi bir avantaj sunmalisiniz ki bu forum kullanicilari sizden alisveris yapsin ki bu forum kullanicilari onemsenmeyecek kadar az degil! bakin alan yetkilisi mailini vermis size. siz forum yerine alan yetkilileriyle aranizda uygun bir anlasmaya varin ve alan yetkilileride burada en olur fiyati yayinlasinlar ve onlarca kullanici sizden alisveris yapsin ama dedigim gibi ozel bir fiyat vermelisiniz bu kadar kullanicinin sizi tercih etmesi icin. Diger bir yandan bize verebileceginiz guvence nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: UnKnownTR, 11 Aralık 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bakin bir iletisim kopuklugu oldu sanirim. siz eTrade Center olarak bu foruma ciddi bir avantaj sunmalisiniz ki bu forum kullanicilari sizden alisveris yapsin ki bu forum kullanicilari onemsenmeyecek kadar az degil! bakin alan yetkilisi mailini vermis size. siz forum yerine alan yetkilileriyle aranizda uygun bir anlasmaya varin ve alan yetkilileride burada en olur fiyati yayinlasinlar ve onlarca kullanici sizden alisveris yapsin ama dedigim gibi ozel bir fiyat vermelisiniz bu kadar kullanicinin sizi tercih etmesi icin. Diger bir yandan bize verebileceginiz guvence nedir? ne kadar sacma bi mantik.herseyin göz önünde yapilmasi varken neden alany yetkilisi ile özel msglar?kafayi calistirin biraz[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 adam zaten kendi mailini vermis. demiski isteyen mailden mesaj atsin. bu mu mantikli soyledigim mi? ha tabiki herseyin goz onunde yapilmasi iidir ama forum icinde o kadar cok gereksiz mesaj olacakki.. tahmin edemiyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 @UnKnownTR ilk once musteri saticiyla iletisime gecer.. dolayisiyla dedigin mantiksiz.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 herkesin icinin rahat olmasi bakiminda göz önünde yapilmasi daha iyi.bir topic acilir orada baslar ve biter.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaslar ben forum yetkilisine sartlari tam olarak birkez daha ilettim, o sanirim sizinle bir anlasmaya varacaktir, eger bir anlasma olmazsa isteyen arkadaslarla birebirde halledebilirim, sonucu bekliyorum gonderdigim mesaj asagidadir: ---------------------------------- selamlar, Ben oyunu cd ve dokumaniyla birlikte : 80$ a sadece sifresini:75$ a saglayabilirim. cd ve dokumani diyorum cunku, biz sitemizdede incelerseniz goreceksiniz, urunleri kargo masrafini dusurmek icin orjinal kutusundan cikarip kendimiz paketliyor ve o sekilde gonderiyoruz. bu oyun icinde buyuk bir kutu olacagini tahmin ediyorum o kutuyu gondermeye kalksak 50$ dan fazla tutacaktir, (FEdex ile gonderiyorum ve turkiyeye 50$ dan basliyor.) ve odeme su sekilde isteyen arkadas urunun kaporasini yatirir %20 urun istanbula ulasinca elden alir ve ucretin kalan bolmunu yatirir. bu cd li isteyen arkadaslar icin sadece codu isteyen arkadas urunun tamamini yatitir bizde emailine sifreyi gondeririz. bize guven konusunda GG deki yorumlarimizi ve sitedeki yorumlari inceleyebilirsiniz. olmazsa %10 konisyon farki ile GG yolu ilede satabiliriz. birde ben toplu siparis almak istiyorum mesela 10 kisi almaya karar verince topluca bildirsinler ve parayi yatirsinlar bende burdan 10 tane alip codu veya cd yi gondereyim. eger site olarak makul bulursaniz, bizim fiyatimiz ve calisma sartimiz bu sekilde. verdigimiz fiyat son fiyatimizdir. saygilarimla ------------------------------------------- saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us [Bu mesaj etradecenter tarafından 11 Aralık 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 istanbul demişsimiz ankaraya eve gelebiliyomu? yoksa biz gidip fedex'denmi alıcaz.[ankarada bayisi varsa][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 urun istanbuladaki arkadaslarimiza ulasiyor, arkadaslarimiz ordan ankaraya evinize yurtici kargo ile gonderebilirler, sanirim 1-2 milyon tutar.[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 paranoyaklık yapmayın arkadaşlar! mailimi vermemin sebebi yetkili ile irtibata geçip doğru düzgün sticky bir topic açmak. herhalde firma ile irtibata geçip bizim satış yapacağımızı falan düşünmüyorsunuz? paticik tarihinde ve bünyesinde böyle birşey görülmedi sanırım? her konuda yardımcı olmak için buradayız ve elimizden geleni yapıyoruz. ama bazen farkında olmadan bile olsa yapılan ithamlar can sıkıcı ve kırıcı oluyor. umarım anlamışsınızdır neyi kastettiğimi. maili okuduktan ve diğer sorumlu arkadaşlarla görüştükten sonra, detaylı bir inceleme yapıp bizim için yararlı birşey ise, derli toplu sticky bir başlık açarız ki herkes yararlanır. ayrıca sayıcak çok olmamızın da bize avantaj sağlayacağını ve sağlaması gerektiğini düşünüyorum. zira alış veriş yapacak kişilerin sayısı az buz değil bu forumlardan! neyse... sevgiler[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selamlar, siparisleri bu hafta sonu alabilirsem memnun olurum boylece pazar gunu bu isle ugrasabilirim, saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 @Omen: Açıkçası şuanda hatırlamıyorum. Preorder kit ararken rastlamıştım US versiyonu satan 2 tane avrupa sitesine.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Beyler yanlız Wow'un www.ukgames.co.ukve www.gameloaded.co.uk'deki; pre-order fiyatı 25 sterlin.. Yani bize 48 dolar gibi bir fiyata geliyor.. Eğer pre-order almazsak ise 40 sterlin; yani 75 dolar.. Şimdi bu sitelerden alabilirken neden Amerika'dan etradecenter'dan alıyım ki?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar