Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Editor said: HAHA ne gülmüştüm yakalandığında... benim sattığımın %32 ü kadar anca satıyordur işte işi bilmeyince böyle oluo daha iki ay önce vpn kiralayacağım 10tl para lazım diyen adam 2013 te milyon dolarlar ile oynuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Cok kiskaniyorsun biliyorum ama yani bari destekli gel ahhaha nezaman 10 tl istemisim vpn kiralamak icin bide akskjfa nedemek se o artik vpn kiralamak asjkhfsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 %32 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 uyusturucu mu satıyon sen şimdi? du bi şikayet edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 olay yerine yakınız rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 2 yil once sikayet etmeliydin yav cok geckalmissin heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 filmini yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aquila said: %32 ü %54 ü falan yazmis ilk once sonra abarttik lan dur demis 32 yapayim. Dggddhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar