bayat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Selam, DC++'da bazi hub'lara girmeye calistigimda "Your client description is not visible" diye bir mesajla boot'laniyorum. Duz DC++ client'i kullaniyorum hem de. Fikri olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ona bootlanıyorum denmez kickleniyorum denir :D. Bu kadar da gururlu olunmaz ki.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kendine tanım yazman gerekiyordur? eğer öyleyse bile çoğu huba girebilmen lazım. settingsten yazıcan.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Settings'den ayarlayabildigimiz user description, hub'larin begenmedigi client description'im. <++ V:x,M:x,H:x/y/z,S:x[,O:x]> seklinde olmasi gereken metadata yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar