uncla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 mercan dede ve bi kaç tane adamın albümünü arıyorumda fiyat sordum bugün 13.5 milyon diyor adam bizde malum öğrenci adamız kızılay veya yakınlarda daha makul fiyata alabileceğim yer/yerler bilen varmı? yardımlar için şimdiden tşk. veya internetten full albümü indirebileceğim bi site söylersenizde çok makbule geçer :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bu arada müziğe açmam lazımda pöff yanlış yere açmışım kusura bakmayın[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İstanbulda olsan sana pek çok yer söylerdim ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 koskoca ankara'da o kadar yere baktım bende yok bu tarz adamların umarım bulurum,eyv.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kızılayda karanfil pasajına bakıver orda bi hayrettin mi hayri plak mı ne olcak bahçelide 3. caddede gene adını unuttuğum fakat dondurmacının yanındaki yerden istediklerini bulabilirsin ayrıca istediğin albümleri sipariş ederek elde edebilirsin karanfil pasajında olmadı ankaranın bilimum köşelerini pusturulmuş dost , best , deniz atı gibi yerlerdende orjinallerine ulaşabilirsin cd lerin hepsinden üyeliğim olduğu için iki dakka ısrar ediyorum en geç 1 hafta içinde 10 20 tane getirmiş oluyorlar o ısrar ettiğim albümden[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kazaa veya imesh ten arat bulursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 size bişi danışıcam benim sürekli cd kiraladığım bi yer var bayaa kiraladım adamlada samimi sayılırız mercan dede'ninde 4 albümü var adamı nasıl kafalasamda o cdleri 1 saatliğine alsam evde cd writer 2 dk'da çekerim hepsini müzik cd'sini kiralayım desem diyemem sizce ne yapsam[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 baska yerde olan bi seyi sen ondan alip baskalarina ayni yuzle pazarlamaya kalkarsan batarsin. ondan daha iyisini yapman gerek ki bunun icin de iyi bi baalanti, guzel bi cevre, bol arsiv gerekli.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben cd'yi alıp başkasına fln satmayacağım kendim için bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bende var. sunucuya upload ederim ama dürtmen lazım beni unuturum..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bugun mercan dede'nin imza günü vardı ankara migrosta. pek dinlemem adamı da ooyle gormu$lugum oldu yakından, insanlara saygılıydı, iyi birisine benzio, takdir ettim yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 arkadaşlar bari türk gruplar için orjinal alın bir katkıtada siz bulunun. Yabancılar dahil orjinal almaya çalışan biri olarak sizleride teşfik etmeyi deniyorum.[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bu fiyat cd midir kaset midir?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 92) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 istde oslanm ayrdımcı olurduk arkadaşınd edı gıbı...Ama ank de nasıl olmaz onu çakamadım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cd fiyatı orcum :) xanthe yarın daha kapsamlı araştırıcam cidden nasıl yok bende anlamadım :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar