Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım..

uncla

Öne çıkan mesajlar

mercan dede ve bi kaç tane adamın albümünü arıyorumda fiyat sordum bugün 13.5 milyon diyor adam bizde malum öğrenci adamız kızılay veya yakınlarda daha makul fiyata alabileceğim yer/yerler bilen varmı?
yardımlar için şimdiden tşk.
veya internetten full albümü indirebileceğim bi site söylersenizde çok makbule geçer :D[signature][hline]R+
Sosyal ağlarda paylaş

kızılayda karanfil pasajına bakıver orda bi hayrettin mi hayri plak mı ne olcak
bahçelide 3. caddede gene adını unuttuğum fakat dondurmacının yanındaki yerden istediklerini bulabilirsin
ayrıca istediğin albümleri sipariş ederek elde edebilirsin
karanfil pasajında
olmadı ankaranın bilimum köşelerini pusturulmuş
dost , best , deniz atı gibi yerlerdende orjinallerine ulaşabilirsin cd lerin
hepsinden üyeliğim olduğu için iki dakka ısrar ediyorum en geç 1 hafta içinde 10 20 tane getirmiş oluyorlar o ısrar ettiğim albümden[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

size bişi danışıcam benim sürekli cd kiraladığım bi yer var bayaa kiraladım adamlada samimi sayılırız mercan dede'ninde 4 albümü var adamı nasıl kafalasamda o cdleri 1 saatliğine alsam evde cd writer 2 dk'da çekerim hepsini müzik cd'sini kiralayım desem diyemem sizce ne yapsam[signature][hline]R+
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bari türk gruplar için orjinal alın bir katkıtada siz bulunun. Yabancılar dahil orjinal almaya çalışan biri olarak sizleride teşfik etmeyi deniyorum.[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...