sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Selamlar, Hearthstone beta keyi arıyorum. Ödeme olarak paypal tercihim olup kredi kartı ile sanal marketim üzerinden de alabilirim. Elinde key olan arkadaşlar pm yolu ile iletişim bilgilerini verirse hızlı bir şekilde konuşabiliriz (facebook,skype tercihim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 pmmattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ne kadara satılıyor bu keyler tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 2500 tlye satıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Murat 124 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar