Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winampla Radio Açmak ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm arkadaşlar oncelikle daha once aramayı kullandım , bu konu hakkında bi kaç dokuman buldum v bunların hepsini yaptım..Bi şekilde radio aktif oluyo fakat insanlara baglanması için vericegim ip yi bilmiyorum..Baya komik ama hakkaten bilmiyorum..Local ip m le radio sunucusnun sayfasını açabiliyorum ama baskası açamıyor fln...Bu radio açma konusunda yeterli tecrubesi olan arkadaşlar biraz yardımcı olursa oldukça sevinirim, herkese kolay gelsin eyw....
Mesaj tarihi:
şöyle olur,www.whatismyip.com'a girersin sonra şöyle yaparsın üstteki numarayı alıp

http://xxx.xxx.xxx.xx:8000[signature][hline]
[Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
winampa sağ tıkla play/location ı seç.

http://senin-ip-n:8000 yaz ve
playlkisti kaydet pls olarak (m3u )değil...

bu dosyayı istediğin arkadaşına yolla.[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
yok zaten arklara diyorum veriyorum ip yi deniyolar couldn t connect dio ayrıca yeni hata var taze çıktı :)

12/14/04@22:29:26> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<12/14/04@22:29:26> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 195.175.37.23:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection refused))

bunu nası fixleyebilecegim hakkında bilginiz varmı ?[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
windwosunki dahil bütün firewallar kapalı olacak [SP2 varsa sçtın]. shoutcasti ver. http://ip.ip.ip.ip:port numaran [değiştirmediysen 8000 dir]

bir de şifreyi shoutcast klasöründeki notepad dosyasıyla eşitlemen lazım. 256k lık bağlantı için en fazla 8-10 kişi tavsiye ediyorum 24kbpsde. en son olarak sağ tık diyeceksin plug-in yerine geleceksin shoutcast server programını değil plugini açacaksın oradan ayarları yapıyorsun zaten hep.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
sp2 yi kurmadım henuz zaten ama işte o malum firewall ları nerden disable etcegim hakkında bi fikrim yok bunada açıklık getirirsen sevinirim yardımın için saol..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 15 Aralık 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
(bkz: aramaya inanmak)

ilk mesajı okumadan bodoz yorum yapmak.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
windowsun standart firewallunu kapamak için ağ bağlantılarımdan balantına sağ tıklıyorsun özelliklere geliyorsun en son sekmedeki tick işaretini kaldırıyorsun.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
  • Yeni Oluştur...