Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl kullanan arklar....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arklar ben adsl alacamda kafama takılan bişi var. bu adsl yi bağlatmak istediğim telefon no tamamen iptal mi oluyor. benim evde 1 tane tel hattı var. adsl yi buna balatınca tamamen bu hat adsl ye ait mi oluyor. yani konuşma yapamam mı bu hattan?
Mesaj tarihi:
ya arklar bide güvenlik sorunu ortaya çıkcak. balayanlar bi güvenlik programı felen yüklüyolarmı yoksa biz mi yüklicez. biz yüklüosak kullandınız programların isimlerini buraya yazarmısınız. "adı- şu işe yarar" şeklinde yaparsınız programın ne için oldunu anlamış oluruz. :)
bide arklar şu sınırlı internet kullanan varsa sorun olup olmadını yazarsa sevinirim. ya sınırı geçtimizi nerden bilcez. geçerdek fazla fatura girermi ?... gibi...
Mesaj tarihi:
geçöersen Gb başına 10 milyon ödüyosun.
Oda baya eder.
Eve kimse bağlamaya gelmiyo.Mevcut hattın için bi port temin ediyorlar,bağlı olduğun merkezden.Programlar sana kalmış.
Ben sana Ad-Aware ve E-Trust antivisur tavsiye ederim.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 15 Aralık 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
Herhangi birşey değişmiyor. İnternete bağlıyken normal bir şekilde telefonla da konuşabilirsin.

aldığın modemle splitter gelmiyorsa kendin splitter alıp bağlaman lazım. yoksa meşgul çalar.[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Mesaj tarihi:
said:
Thrain, 15 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
ya bişi sorcam eve bağlama ya gelmiyorlarda bağlantı ücretini niye veriyoruz.
çünkü veriyorsun.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
eheh dewlette nıye anlayısı yok yane adamlar orda bıldıgım kadarıyla cok bısı yapmıo ama hattı baglamıs oluolar ondan para werıosun
bıde artık 12 taksıt oldu sanırım baglantı ucretı sadece. . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
  • Yeni Oluştur...