Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP stationary help

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şimdi iş yerinde bana 4 tane HP stationary ofis bilgisayarı verdiler. Saçma sapan biyere de tower kasa koyup hdd'lerini yerleştirmişler. Lakin ben 1 bilgisayarı işletmenin başka bir yerine taşımak istiyorum ve internette çok stabil olmayabiliyor. 1 tane harici hdd aldım. Bu HP bilgisayarda thin account kurulu. Herşeyi silip hariciye windows kurup öyle kullanmak istiyorum ama nasıl yapabileceğime emin değilim. Hariciye ready to use bir windows kurmak ve her işlemi bunun üzerinden yapmak mümkünmü? Bu arada bilgisayarda hiç birşey yapamıyorum ota boka admin şifresi istiyor ki onuda bilen yok. Kökten formatlayıp bu hariciyi(ki usb den bağlı oalcak) master drive gibi gösterip normal bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim fikir lazım.

Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

Birsey daha ekleyeyim; simdi bunlarda 32mb ramdrive var. Bunun uzerinden remote computer diyip hdd ye baglaniyor ya. Simdi bunlari sifirlamak istiyorum nasil yaparim?
Sil bastan windows kurup remote computer drive olarakta yeni taktigim 1tb external a baglansin usb uzerinden istiyorum. Boylece baglanti olmadigi zaman bile bi ise yarasin su bilgisayarlar.
Yokmu yardimci olabilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...