zgrw Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gün geçmesinki yeni sorunlar çıkmasın , bu msn i kim yaptıysa sürekli hatalı yazıyor :) ya benim msn bazen durdu yere kapanıyor (disconnect değil , program direk kapanıo) bu nasıl olur ya :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sorunu yazığ soruyu uutmuşum (hani alkışlar) , bunu nasıl engelleyebilceğimi soracaktım ki anlamıştır sanırım herkes :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tekrar yükle dersem kızar mısın?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Emesen Beta yedi nokta sıfırmı ? :lol:[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hyr 6.2 ve plus kurulu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ben msn den banlıyım burda benden daha fazla şikayetçi olabilecek insan olabilceğini düşünmüyorum[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bende bilmiyorum msn yetkilileri tarafından accountunuz silinmiştir yazısı geldi bana muhtemlen biri accountumu çaldı oraya buraya küfür etti sanırım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hayatimda bi kere bile msn le ilgili sorun yasamadim ki cok uzun zamandir kullaniyorum, icq nun en populer zamanlarindan beri.. boyle olunca bana masal gibi geliyo tabi.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu gibi sorunlar için bir vermidon bir de miranda yazıyoruz.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yok dahası da var amcalar bilgisayara bir prgram attılar msn in hiç bir nimetlerini ie le yararlanamıyorm ama allah dan mozilla var da her istediğimi yapabiliyorum hatta banladıkları accountla msn e bile girdim :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: daverc, 14 Aralık 2004 23:10 tarihinde demiş ki: Hayatimda bi kere bile msn le ilgili sorun yasamadim ki cok uzun zamandir kullaniyorum, icq nun en populer zamanlarindan beri.. boyle olunca bana masal gibi geliyo tabi. olamaz boyle bisey, lanetlendim heralde.. saka mi bu simdi O_o[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 msn'i bozmayı bi ben başaramadım. ne hata veriyor ne aksıyor kardeşim.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 walla msn 7.0 beta kullaniyorum ve hic bi sorun yasamadim milletede tavsiye ederim :)[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Dorsia, 14 Aralık 2004 23:16 tarihinde demiş ki: miranda çok karışık ya herşey birbirine geçmiş chat programlarında sadelik de gerekiyor o yüzden icq yıllardır kullanmıyorum... sadece yeni gördüğün bir program olduğu için öyle diyorsun. Miranda kadar temiz, derli toplu bir program kullanmadım ben. İnana bana. Bak bir dene ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bende bayagi bir suredir kullaniyorum, hata olusturmadi simdiye kadar.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Dorsia, 14 Aralık 2004 23:16 tarihinde demiş ki: miranda çok karışık ya herşey birbirine geçmiş chat programlarında sadelik de gerekiyor o yüzden icq yıllardır kullanmıyorum... Yuh, nasi yani :) Miranda en sade IM client'larindan biri. 0.4 Release Candidate cikartmislar bir de, artik MSN'i de Miranda'dan kullaniyorum, eskiden file transferler calismiyordu, duzelmis. Sukela oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar