Chemic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya o yesil olan Reduce scroll deilmi acıklarmısın
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bir itemi upgrade ettigin zaman yesil ısık,patladıgı zaman kırmızı ısık yanıyor,ondan bahsediyorlar :
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 İnsanı deli etme simdi. Server da kohack kullanmayan varmıydıki biz kullanmayalım. Neler yapmısız server da ? bi acıklada bizde bilelim. Ayrıca charı LvL 60 damı 61 demi malezyalının tekine satan (kufur) kisi deilmisin ?
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: desorer, 11 Aralık 2004 15:29 tarihinde demiş ki: efsane rainbowninjas clanının efsane priesti. ;) Yarıldım :-) Klan ismi süpermis yalnız,Gökguşaa nüncaları :D
desorer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Komiksiniz ya.. Ben daha ne diyim.. :) Ne kadar iftiracı bir milletiz kardeşim biz.Ne kadar çok seviyoruz bilip bilmeden atıp tutmayı.Yine de sana burdan bir laf koymıyacağım akuma.Tabi kaşınmaya devam etmezsen.Çünki burda bulunma amacım tartışma değil yardımdır... Şu gökkuşağı ninjaları ollayınada gelince.. ilk gördüğümde bende baya gülmüştüm... ;)
Öne çıkan mesajlar