Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Nolmus ya la böyle? Bi bendemi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bi' sen de böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Shean said: bi' sen de böyle değil ;.; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 facebooktan vidyo açmaya çalışınca oluyor o galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok normal deneyince de oluyodu, duzeldi simci. VPN'le falan da denedim aynisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ya bu youtube acaip gıcık ediyor beni artık. videoyu ilerleme çubuğuna göre yüklüyor anladığım kadarıyla, hepsini yüklemiyor, ileriye sarınca bekletiyor bi süre. Hadi onu geçtim yüklenmiş videoyu geriye sarınca baştan yüklüyor, bekletiyor, herkes de böyle mi ? eski ayarlara dönebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 1. Evet 2. Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 peki neden böyle yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 vardı bir şey ya bonepart yazmıştı sanırım. firefox eklentisi miydi neydi hiç yardımcı olamadım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dur buldum. BonePART said: abi bi addon buldum oneririm youtubeu eski haline getiriyo Youtube Center diye yukleyin ayarlarda DASH mi öle bişi var onu kapayacaksınız eskisi gibi sonuna kadar bfferl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 chrome'a da vardır inş ya dur bakıyorum çok sağol:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 youtube options diye bişi buldum tam istediğim gibi oldu oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Curunir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mozilladaki işe yaramıyor bende ama chrome daki canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 chrome'a da vardır inş ya dur bakıyorum çok sağol:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 youtube options diye bişi buldum tam istediğim gibi oldu oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mozilladaki işe yaramıyor bende ama chrome daki canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar