Karea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yilbasindan sonra 1 haftalik yada 3-5 gunluk elektronik ticareti + gezme tozma amacli yurtdisi ucmayi dusunuyorum. gidip iphone ipad macbook falan yuklenip gelicem tek tasla busuru kus vurmak istiyorum evet nereye gitmeli ? amarika mi dubai mi tayland taywan falan mi ? amerika dusundum once, hem vize alirsan 10 yil ohs, sonra konsolosluk falan ugrasmadan tekrar gitme sansim da var hem evet yurtdisinda yasayan yada cok gezen patiler bi el atin pls ps: siparisleri pm den alayim hehe (:D
Karea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 papua yeni gine düşünüyordum ama ?!!
elma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yapabiliyosan amerika, yoksa hong kong. tayland çakma ve pahalı
Karea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yapabiliyorsan yok yapcaz işte bi şekil ha bu arada yol parasını ignore edelim lütfen
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bana iphone getir de, nereye gidersen git sdf
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sahte alacaksan çin orjinal alacaaksan arabistan, amerika
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Karea said: papua yeni gine düşünüyordum ama ?!! Tavsiye istemişsin adam vermiş, Malezya ile Papua Yeni Gine'yi bir tutuyorsan zaten biraz ülkeler coğrafyası çalış yurtdışına çıkmadan :)
Öne çıkan mesajlar