Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alinik ekran karti (eski bir sey olabilir)

wastiee

Öne çıkan mesajlar

TNT2 M64 32mb vardi, ama yaktim sanirim biraz.

daha kotu olmayan 2. el bi ekran karti ariyorum simdi. Su anda ankaradayim, haftasonu istanbulda olacagim.

Fiyat olarak beklentim 30-40 milyon falan, fazla bir sey degil yani. Aynisi ya da daha iyi bir sey olabilir. Oyun oynamiyorum zaten pek. Su anki amacim fazla maliyeti olmadan eski stabilligine kavusturmak sistemimi.

Cumartesiye kadar bulamazsam, hazir istanbul'dayken uraniumdan falan alacagim 2. el bisi; o yuzden cts'ye kadar vaktiniz var niyetliyseniz. Yer olarak dedigim gibi ankara da uyar istanbul da, ama acele.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

aslanım elimde 32 mb tnt2 m64 war 20 mlyon o derim bide 64 mb geforce 2 mx 400 war o da 50 mlyon olur ikisi de çalışıyo aslanlar gibi fanı fln da war.Kullanmamamın tek sebebi oyunları kaldırmadığı için yeni kart almam emin ol.İstanbul da oturuorm
ilgileniyosan özelden at msj
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokkkan, 09 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
aslanım elimde 32 mb tnt2 m64 war 20 mlyon o derim bide 64 mb geforce 2 mx 400 war o da 50 mlyon olur ikisi de çalışıyo aslanlar gibi fanı fln da war.Kullanmamamın tek sebebi oyunları kaldırmadığı için yeni kart almam emin ol.İstanbul da oturuorm
ilgileniyosan özelden at msj

bence pahalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...