wastiee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 TNT2 M64 32mb vardi, ama yaktim sanirim biraz. daha kotu olmayan 2. el bi ekran karti ariyorum simdi. Su anda ankaradayim, haftasonu istanbulda olacagim. Fiyat olarak beklentim 30-40 milyon falan, fazla bir sey degil yani. Aynisi ya da daha iyi bir sey olabilir. Oyun oynamiyorum zaten pek. Su anki amacim fazla maliyeti olmadan eski stabilligine kavusturmak sistemimi. Cumartesiye kadar bulamazsam, hazir istanbul'dayken uraniumdan falan alacagim 2. el bisi; o yuzden cts'ye kadar vaktiniz var niyetliyseniz. Yer olarak dedigim gibi ankara da uyar istanbul da, ama acele.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bugun uranium'daydim biri gelip gforce 2 mx 400 satti onlarinda sattigi fiyat 29$ kdv dail fiyat'i ve ellerinde baska ekran kartlarida var daha uygunlari filan bence bi ugra derim[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 biz arkadaşla gezmediğimiz dükkan kalmadı bulamadık senin istedğinde bi tip arkadaşa. biri piyasadan toplamış gitmiş gibi eheh. 16mb bulduk 20milyona onu aldık idareten.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu uranium ikinci el mal alan bi yer mi eger oyleyse tam olarak nerde beyler[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 http://www.uraniumpc.com Web adresinden gerekli tum bilgilere ulasabilirsin, 2.el parca alis-satis vs.. :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Elimde 128 lik sanırım mx 440 var bide tnt2 64 lük.ankara dayım.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 tnt2 nin 64 mb lık modeli varmıydı yaf[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Heheh yok muydu,o zaman şöle düzelteyim 32 lik tnt2 ve 64 lik mx440 ya da 128 lik .[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aslanım elimde 32 mb tnt2 m64 war 20 mlyon o derim bide 64 mb geforce 2 mx 400 war o da 50 mlyon olur ikisi de çalışıyo aslanlar gibi fanı fln da war.Kullanmamamın tek sebebi oyunları kaldırmadığı için yeni kart almam emin ol.İstanbul da oturuorm ilgileniyosan özelden at msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: gokkkan, 09 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki: aslanım elimde 32 mb tnt2 m64 war 20 mlyon o derim bide 64 mb geforce 2 mx 400 war o da 50 mlyon olur ikisi de çalışıyo aslanlar gibi fanı fln da war.Kullanmamamın tek sebebi oyunları kaldırmadığı için yeni kart almam emin ol.İstanbul da oturuorm ilgileniyosan özelden at msj bence pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bızım burda 50$ a fx5200 var lan sen 50 milyona geforce2 satıon nasıl iş ?[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar