savas33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Haklısınız dengesiz lafım için özür dilerim arkadaştan :) biraz ağır kaçmış olabilir. fakat konuştuğu şeyler çok tutarsız ve fütursuzca :) Ayrıca söylediğiniz gibi kitap okumak daha faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Dworgian, aradan kaç gün geçmiş bi konuyu çomak sokar gibi yenileyip sonra da bana agresif demen garip. Herşey bir kenara, benimle neyi tartıştığını da anlamış değilim. Hearthstone beta key fiyatları şimdiye kadar hiç 100tl etmedi, bir kaç kişinin 100tl ye satmış olması bu ürünün fiyatını etkilemez. Şu anda da fiyatların nekadar olduğunu belirttim. Hala neyin peşindesin anlamıyorum ki, sıkıntın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 1. cümle ardına 2. yi koyduğun an bitti abi konu asjkdhasjkdh sQu said: beta key fiyatları şimdiye kadar hiç 100tl etmedi, sQu said: bir kaç kişinin 100tl ye satmış olması bu ürünün fiyatını etkilemez. Serbest piyasa ekonomisinde zaten statik bir fiyat yoktur. Arz / talep dengesi vardır orada bir denge fiyat oluşur. Bu denge de değişkendir ama eğer 1 kişi bile o malı 100 tl ye satsa o malın fiyatı o an o koşulda 100 tl dir. Hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ayrıca; bu topic; sQu said: beta key fiyatları şimdiye kadar hiç 100tl etmedi, gerge'nin topic; sQu said: Gerge, key fiyatları 30$'a düştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ya kusura bakma ama sen sıkıntılısın arkadaşım, belli ki bir konuda sana dokunmuşluğum var ki durmadan bir saldırı peşindesin. sQu said: Hearthstone beta key fiyatları şimdiye kadar hiç 100tl etmedi, bir kaç kişinin 100tl ye satmış olması bu ürünün fiyatını etkilemez. Şu anda da fiyatların nekadar olduğunu belirttim. Fiyat ların 30$ olduğunu bu başlıkta bir önceki sayfada da yazdım ama işte dediğim gibi ne okuduğun var ne baktığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Anlamamakta ısrarlısın. Ne diyeyim. Şu ana kadar "hiç" 100 tl etmedi demen için "hiçkimsenin" 100 lira veya altına satmamış olması gerekir. "Hiç" kelimesinin anlamını google larsan ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Neyse abi haklısın kusura bakma, bana verdiğin bunca bilgi için teşekkür ederim. Memnun olup bu konuyu uzatmaman için yapmam gereken ne varsa pm olarak at cidden yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 edit : saçma sapan bir mesaj yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tavrını "sana ders verdim!" "google kullan fikirsiz" seviyesinden farklı sakin bir seviyeye geçir yeter. ayrıca rica ederim ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tamamdır bundan sonra bir daha olmaz kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 böyle de yap demedik. senin alınganlık durumun var cidden sanırım. hiç gerek yok ki abi. geyik muhabbet vs sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bu noktadan sonra sevişmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aklınız fikriniz tepişmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 büyük aşklar seksle başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar