iş edindin de o edindiğin işi bile beceremiyorsun. Son waveden sonra fiyatlar key fiyatları 30$'a düştü. Benim söylediklerim sana baya dokunmuş olacak ki kuduz gibi saldırıyorsun ama işte gene dediğime döndük, ne araştırma var ne bilgi var anca aklına geleni yazyorsun
kahdaskdhadjkash kuduz gibi saldırmak ne ya. sen niye böyle abuk bir dil seçiyorsun onu anlamadım.
50 100 e satılıyor dedim, "satılmıyorrr ders verdim sanaaa" diye yırtındın, e satılıyor başlık var dedim "o eskiieeee" diye bağırdın, e al yeni başlık bunlar dedim "oooeaaaa fiyatlar düştü" diye bağırıyorsun
Evet satamadım elimde patladı çok pis ya. Bi malbuş ver sana veriyim istersen? Yada fikirsizce yorum yapmaya devam et sen, elbet seni de anlayan biri çıkacaktır.
kimin sinirlenip içinde kaldığı attığın mesajlardan belli oluyor. Ama şöyle yapalım istiyorsan, ben sana aldıktan 10dk sonra sattığım o keyin paypal screen shotını yolliyim, sen de artık fazla gevezelik etmeyi bırak ne dersin ?
bir insanın yorum yapması konu ile ilgili fikri olduğunu gösterir. doğal olarak fikirsiz yorum olamaz zaten.
hayırlı fikirli satışlar
Hocam Allah aşkına şu çocuğa cevap veripte kendini yorma,foruma daha 2-3 gündür bakıyorum ve sadece 2-3 günde nasıl bir dengesiz olduğunu ben bile farkettiğim için sallamıyorum söylediklerini :) sende öyle yap.
Ya aktif baslik yok su an, isler de durgunlasti. Aslinda gidip kitap okusam daha faydali dogru dedin. Hani arkadasa dengesiz demeyelim sonucta satiyordur ediyordur ama hani tarz agresif gerek yok ki buna :)
Ben pahali dedim diye satamayip sinirlense yine bir nebze de yok satiyormus mis gibi :)
Öne çıkan mesajlar
Dworgian
Sosyal ağlarda paylaş
sQu
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
50 100 e satılıyor dedim, "satılmıyorrr ders verdim sanaaa" diye yırtındın, e satılıyor başlık var dedim "o eskiieeee" diye bağırdın, e al yeni başlık bunlar dedim "oooeaaaa fiyatlar düştü" diye bağırıyorsun
haır anlamadım ki =)
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
sen kendine yan 100 e aldıktan sonra satamadan 30usd ye düştüyse banane yahu lol
Sosyal ağlarda paylaş
sQu
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
ama ben sigara kullanmıyorum malbuşun sende kalsın =)pardon yanlış okumuşum ama silmeyeyim eskisini
"sağol ama bedava oyuna 1 malbuş parası bile vermem önceden bakmak için"
hah doğru yanıt bu
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
mantıksız yorum, desteksiz yorum, desteksiz fikir,
böyle şeyler dene
Sosyal ağlarda paylaş
Octavarium
Sosyal ağlarda paylaş
Magnum
Sosyal ağlarda paylaş
sQu
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
lütfen yolla paypal ss ini lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
bak burada da saçma oldu şu fikirsizce lafı
Sosyal ağlarda paylaş
sQu
Şu fikirsiz kısmına olan takıntını da google kullanarak tedavi edebilirsin. Bu zamanda hala google kullanamayan insanları görmek üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
dur açıklayayım google a gerek yok.
bir insanın yorum yapması konu ile ilgili fikri olduğunu gösterir. doğal olarak fikirsiz yorum olamaz zaten.
hayırlı fikirli satışlar
Sosyal ağlarda paylaş
savas33
Hocam Allah aşkına şu çocuğa cevap veripte kendini yorma,foruma daha 2-3 gündür bakıyorum ve sadece 2-3 günde nasıl bir dengesiz olduğunu ben bile farkettiğim için sallamıyorum söylediklerini :) sende öyle yap.
Ya yaşı baya küçük yada dengesiz biri.
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
Ben pahali dedim diye satamayip sinirlense yine bir nebze de yok satiyormus mis gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş
elesso
Sosyal ağlarda paylaş