HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 dalga gecmeyin ve hemen imana gelin ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Rahan, 21 Nisan 2004 16:55 tarihinde demiş ki: öff midemi kaldırıyo böyle şeyler, cehennemi bulmuşlarda çığlıklar geliyomuş da zart zurt.. biz de roketle cenneti bulalım bari hurilerle falan alem yaparız ehehe Orası Cehennemse zaten,dünyanın cennet olması gerekiyor..Bizde çoktan ölmüş,cennette yaşıyanlarız..Peki madem ölüysek,ölenlere ne oluyor? ehue Tamamen saçmalık hepsi ;) Yalan yapmışlar...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence onlar fazla delip çinden falan çıkmışlar ordan gelen sesler onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bundan deli korku filmi senaryosu çıkar universal falan büyük yapımcı şirketi olsam yapardım direk.. çok tutardı valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 site çok ilginç bu arada , acaip film senaryosu çıkar öyle böyle diil :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 lol kolpaya gel[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hepsini okudum (evet boşum işim yok) sonunda incil falan satan bir yere link bekliyordum ama yok valla hehe bu arada sitede o adamın duyduğu seslerin kaydı var realplayer olmadığından dinleyemedim (açıkçası bu saatte biraz da yemedi hehe) meraklısına duyrulur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bu amca rahmetlik annemin dayısına benziyor... alla alla[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 nayır nolamaz de de tam olsun :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Türkiye de Misyonerler sadece bedava incil satarken, bunların böyle yöntemler kullanması pek bi orjinal geldi bana :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 konyada bi tane kilise var hristiyan olana 100dolar veriyolarmış iye bi geyik dönüyo etrafta bi ara gidip bakmak lazım aslında ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 arkadaş Spawn okumuş mu acaba ?:-p orda askerler bi sayıda cehenneme kapı buluyorlardı kazara bir yerde kazı yaparkene eheh sora ortak çalışmaya başlıolardı iblislerle felam[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 HÖRELELEY YALANIN BU KADARI ! öreh oldum..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Merak etmeyin Yeni Şafak undead hunter team bunu da çözer(bkz.ağaçtaki cin)[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 orada bağrışanlar toplasan 10 kişi etmez heralde cehennemin kontenjan kısıtlı olsa gerek stadtan daha fazla ses çıkar bide tanrı insanlara bu tarz bi acı yaşatıyorsa zıçmışım tanrıya heh ilk dinlediimde koptum lol....[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 abi külliyen yalan adamlar işi din çerçevesinde değerlendirmiş biz de o çerçevede bakarsak kıyamet kopmanda önce kimse cennete ya da cehenneme gitmio herkes aynı anda gidicek. düşünsene abi senden 1000 yıl önce ölmüş pezewengin teki gidio cezasını cekmişl bitmiş çoktan sen orda kızarmış tavuk olurken yaymış cennettte sana bakıo olmaz abi öle şey kıyaet kopsun bi :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 dünya cok eski bir yerdir...[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Sakincene bir sokakta kulaginizi yere dayarsaniz , kostebeklerin iseyisini duyarsiniz diye bir soylenti vardi bir zamanlar bilmem hatirlayan varmi? Onuda gene profesorun biri soylemisti , belki ayni adamdir.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 sanmıyorum ya!eğer cehennem ordaysa neden seslerin duyulmasını istesinki oradaki iblisler.süpris olmasını isterler :).[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 İşte o sesler(ben dinlemedim real player istiyo indiriyom şimdi): http://www.av1611.org/sound/misc/dighell.ram Bakalım nası bişeymiş :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Grom'dur o bizm Grom :D[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 2 saat adam vıdı vıdı etti çok korkunç falan diye abi bu ne be arkada kadının teki kahkaha atıyor biryandanda alışverişmerkezinde biryerde oturuyormuş gibi arkda insan sesleri kalabalık var orada bende gider yaparım bunun aynısını ne varki lol. kolpaaaa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bir zamanlarda ağaçtaki cin hikayesi vardı.aşağıda adamlar var fotoğraf çektiriyorlar ve yukarda ağaçta cin vardı :).[signature][hline]Viva La Résistance! [Bu mesaj Brooklyn tarafından 25 Mayıs 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 aman allahım hemen hristiyan olayım[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Wellcome to Temple of Lathander. #Paticik Members : Alexi_Septimus Estel_Anorien[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar