jerome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 firewall varken p2p programlarında 1kb/sn ile download ediyorum. dmz den firewall u kullanım klavuzunda yazan şekilde kapattım 10 kb/sn ye cıktı. ama firewall guvenlık sıtelerınde hala acık gorunuyor. normalde 26 kb/sn cıvarı olması lazım baglantım 256/64 sizce ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kullanım klavuzunu boşver. TCP/IP ayarlarında bişi yaptıysan geri al. IP felan belirleme kendin. zoom console'a girince status'a gir. Hani ip'nin yazdığı yer. Orda en altta DHCP Client listesi vardır. Orda bir ip yazar. 10.0.0.x oradaki x usb porta ve makinanın keyfine göre değişir. Ancak bir kere verildimi sonradan değişmez. Oradaki ip'yi dmz kısmında kullanacan. DMZ'yi enabled yapıcan. alta da mesela 10.0.0.10 yazacan. save'den sonra write flash'a tıklayacan. Bu arada zoom'un network connection'ın windows XP firewall'u kapalıdır inşallah. Eğer dc++ kullanıyorsan general'da active'i seçecen bağlantı tipi olarak. Internet IP'ini yazacan. Port boş olacak unutma. IP'in her değiştiğinde oraya gidip yazacan. Birde firewall'u kapattım diye programların Internetteki IP'ni bulacaklarını sanma sakın :D [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 14 Aralık 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 soylediklerini denedim ama yaptıktan sonra p2p serverına hıc baglanmadı. yardımın ıcın tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hangisini kullanıyorsun.Ben mesela emule kullanıyorum ve kullandığı portları açıyorum sadece.Sen de ona göre portları açabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dmz i enable ettim portlari actım emule le bi kac gun denicem 3 gundur hic bi p2p programıyla 15kb/sn i gecemedım en fazla 11 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Dc++ için www.no-ip.com dan ip al static yapmış olursun ipni. Sonra no-ip programını çek aç makinandan dc++deki active usera o ipni yaz[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dalamar sen çok uğraşmışsın heralde bu modem olaylarıyla forumlarda yazılarını okudum soyledıklerını yarın mutlaka denıcem saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 zoom x4 sanırım routerlıydı dimi ? router conf. tan firewall kapanabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ben hem dmzden hemnde virtual serverdan portları açtım (mesela 1234 portunu açtım dc++de active servera 1234 verdim port bölümüne)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 10.0.0.10 girmedin herhalde dimi :D Sendeki numara değişiktir. Dediğim status penceresinde altta dhcp client listesinde yazan numarayı kullanacan. DMZ enabled olduktan sonra zaten virtual machine bir işe yaramaz. DMZ'in görevi zaten router'i bypass etmek. Status penceresi, dmz penceresi ve zoom'un yarattığı local area network'un tcp/ip ayarlarının penceresinin screenshotlarını atarsan daha fazla yardımcı olabilirim. Bu arada ben encapsulation olarak PPPoA VC-Mux kullanmaya başladım. Ttnet hem PPPoE LLC hem de PPPoA VC-mux desteklio. VC-mux'da paketlerde küçük bir değişiklik ile 1 ile 3 kb arası performans artışı sağlanıyor. Denedim 26 küsür çıkan ttnet speedtest'de düz 27 kb/s sonuç aldım. Söylendiğine göre pinglerde de 10-20 arası bir düzelme oluyormuş. Onu deneyemedim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 saolun yardımlarınız icin olayı yaptım firewallun ayarlarıyla oynadım bıraz. bıraz da zoomun ayarlarıyla oynadım. 20 kb/sn e kadar cıktı emule kullanıyorum bi kac gune yukselır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar