Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arkadaşlar bir yerin bannerini koymak zorundayım ve o site html kodları gösteriyor bana.Fakat sitem PhPbb bazlı portal.Nasıl bu kodları işlevselleşitirim..[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Up :([signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sitenin php korlarini FTP programiyla girmeden alamazsin. Ha eger kullandiklari paketleri biliyosan, onlari indirip kaynak kodlar uzerinde calisirsin tabi.. Ama adam gibi degistirmek istiyosan siteye erisimin olmasi gerek. PHP server tarafindan islenip senin browser'ina yollandigi icin sadece HTML kismini gorebiliyosun sen. daha doorusu sana bilgilerin hepsi HTML olarak yollaniyo. PHP kisminiysa server kendisinde sakliyo.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 PHP kodlarinin icine o verdikleri HTML kodlarini koyarsan calisir zaten merak etme. Sadece PHP tagleri arasin alma o kodlari normal HTML gibi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Eklemek istediğim bu fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum :( aslında php bilmediğim doğru ama bu işlerle ilgilenen admin gittiğinden yardıma ihtiyacım var :([signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yardım edermisiniz :/ acil lazımda..Sağolun..[signature][hline] [Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Çok acil lazım dilenci konumuna düştüm lütfen :([signature][hline] [Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yanlis anlamisim pardon ya kodun icindeyse ?> boyle kapatip istedigin kodu ekle sonra tekrar diye ac. olmazsa. echo "eklemek istediklerin" bu iki tirnak isareti arasina baska tirnak isareti koyma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 genelde hazır portallarda templete vardı ordan ekleyebilirsin olmad echo ""; ?> direk soruce olara ekle[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar