Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php,Html

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir yerin bannerini koymak zorundayım ve o site html kodları gösteriyor bana.Fakat sitem PhPbb bazlı portal.Nasıl bu kodları işlevselleşitirim..[signature][hline]İmza buysa Kral benem
Mesaj tarihi:
sitenin php korlarini FTP programiyla girmeden alamazsin. Ha eger kullandiklari paketleri biliyosan, onlari indirip kaynak kodlar uzerinde calisirsin tabi.. Ama adam gibi degistirmek istiyosan siteye erisimin olmasi gerek.

PHP server tarafindan islenip senin browser'ina yollandigi icin sadece HTML kismini gorebiliyosun sen. daha doorusu sana bilgilerin hepsi HTML olarak yollaniyo. PHP kisminiysa server kendisinde sakliyo.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Mesaj tarihi:
xxxxx

Eklemek istediğim bu fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum :( aslında php bilmediğim doğru ama bu işlerle ilgilenen admin gittiğinden yardıma ihtiyacım var :([signature][hline]İmza buysa Kral benem
Mesaj tarihi:
yanlis anlamisim pardon

ya kodun icindeyse
?>
boyle kapatip istedigin kodu ekle
sonra tekrar
diye ac.

olmazsa.
echo "eklemek istediklerin"
bu iki tirnak isareti arasina baska tirnak isareti koyma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Mesaj tarihi:

genelde hazır portallarda templete vardı ordan ekleyebilirsin olmad

echo "";
?>

direk soruce olara ekle[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda

• Yeni Oluştur...