Sphere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Arkadaşlar bu shilan robe felan nasıl yapılıyor.Shilan bone leri topladıktan sonra ne yapıyoruz.Shilan dan baska bir suru degisik set var onları kısaca anlatabılecek varmı?Farklı farklı seyler var bir ogrenemedim sunu.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Gözünü seveyim arama yap.10 topic assagıda ya.Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 shilan diye arattım bişi cıkmadı alla alla.Cıksa konu acmıyacagım.[signature][hline]Server = Diez (Beleş) Nick = DeccaL Level = 20-- Kasıoz bakam. Speciality=Ranger Daha ne var . Bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben forumun arama modülünü sevemedim. Sadece başlıkları arattırıyo. Mesaj içeriğinde arama yapılamıyo. Bu seferde mesajla alakasız bir başlık atılmışsa aradığım şeyi bulamıom. Öyle yani. Bence tabi. Bilemiom öle düşünüom. Saygılar. :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar