Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 dragula ya lafim yok da 50 cent fln bizi bozar. anathema, opeth, amorph vs gidelim :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 skid row? metallica one-star craft remix ? :) simdi 2sini calcam hehe linkin park da yaparım anathema falan yok sanırım cok karısık arşiv listelemedim :) 4.6 gb lik mp3 yüklü pc de cdlerde falan toplam 8 gb falan ediyo herhal[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 vazgectim anathemadan. nu metal calma ne calarsan cal :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 türkçe rap filan adam gibi koyucan deep pruple plağını hemen ardından bi the wall tamamdır[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 nickelback-how u remind me (suan) metallica one star craft remix (star craft sesleri ile güzel baya) duman - yanlızlık paylaşılmaz sıradaki 3 şarkı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yayınımız Sabah: 11:00 Gece: 02:00'e kadar sürmektedir...[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yayınımız sabaha kadar sürecektir:) ahah rekabet yapıyom biz daha iyiyiz 60 milyon dinliyo şuan:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hehe populerlik simartti seni ama :yapma: nickelback fln bozar bizi, dark tranq baslayip dumanla devam ediosun. yanlisss, tersss. soyle guzel ballad, akustik parcalar varsa guzel olur yoksa orta karar devam...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 01 June 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 dark tran gelicek bikaç tane daha dumandan sora[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar müzik hız ister hangi server hızlıysa oraya gelin :)[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 arabesk müziin hızlısı olmaz ehehe başka radyolara aldanmayın ne varsa bende var:) (ayrıca radyomu dinleyenler her an gelebilecek sürpriz soruları doğru cevaplarlarsa hediyeler kazanabileceklerdir:) DynamicK FM dinlemek bir ayrıcalıktır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hehe cidden sen hic konusmuosun arada siradaki parca sudur formatinda kisa kisa konus bari winamp shuffle dan farkin olsun :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 konusucam da içeriden beni ders calısıyo diye biliyolar şimdi tutupta evet sıradaki parçamız falan diye girersem cümleye babam da içeriden ona uygun bi parça koyar:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 olm warya ben progrma yapıckatım[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Aynen cable olsam saniye durmam kralindan bi metal radyo yapardim direk...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: KHaRoN, 01 June 2003 00:42 tarihinde demiş ki: Aynen cable olsam saniye durmam kralindan bi metal radyo yapardim direk...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall http://213.194.120.175:8000/listen.pls http://radio.magician.gen.tr buraya gelin beyler hızlı radio[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hehe yardımlarınızla büyütün beni sabahlara kadar eğlendireyim sizi.. playlist süfer de cable yetmiyo 2 kişiden sonrasına.. türkçe rap falan da bizi bozar be..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 valla sizin topici iice rezil ettik en iisi benim radyoya burdan devam ediim ben:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yoda; playlist leri, program saatlerini,calicaginiz turleri fln bi duzene oturtun onada geliriz... 8-) kenderleme; sen iyi guzel tam kafa caliyorsunda sarkilari kisa kisa samplelar halinde dinliyorum, dolayisiyla pek bi esprisi kalmiyor olayin :([hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 e bağlantı yok diyoruz destek olun diyoruz büyütün bizi diyoruz :) onnarın hepsi bağlantı yüzünden..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 o baglanti dediinden bendede yok bana destek olun ben yapiim size radyo :-P sen yine cable sin sanirsam ben dial :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ehi bende bi yapayım dedim ve bekliyorum herkesi http://195.174.164.140:8000 yayınım önce biraz hüzünlü parçalarla(rock olaraktan) başlıyor efnim sonra nu-metalin derinliklerine doğru iniyoruz ardından biraz da neşelenip yayını bitiriyoruz 53 parça bulunuyor efm :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ayrıetten intro gibin olsun diye de palp fikşın koydum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lol moda oldu. :D aeg sende playlist i yaziver bari...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ne bileyim uzun yaw bir sütrü var ratm var deftones var korn var smashing pumpkins var var da var :) bi de kaç kişi olduğunu nerden öreniyoruz acep?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar