EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 jacabo açılmıyo seninki service unavilable diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 emin misin? :) yoksa Ingrid - tu es foutu mu?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 jacabo açılmıyo seninki service unavilable diyor Ingrid - tu es foutu daha yeni çalmaya başladı [Bu mesaj EarS tarafından 31 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mikrofon bozuldu?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 simdi bi dene son kez ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 girip de çıkanlara sesleniyorum! ipleriniz elimde! bittiniz huleyn siz![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 oldu jacabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben kenderlemeyi dinliom şu an opeth çalıo eha opeth sahiplenir hükmeder tiziano ferro bizi bozar =)(demin razorların radyosunda araya anons yapacaklar ya eha çocuk bi paticikteki threadimze diyemedi yarıldım heycan yaptı...anons bittikten sonrada mikrofonu açık unuttular eha oda güzel =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Kenderleme, 31 May 2003 21:48 tarihinde demiş ki: girip de çıkanlara sesleniyorum! ipleriniz elimde! bittiniz huleyn siz! euheu aman abi yapmaaaaaa! imdakk![hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 dinle bari sarkı bitsin :::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 istek parçalarım(hangi radyoda çalarsa onu dinliycem) opeth in herhangi bi parçası pulp fiction iron maiden in herhangi bi parçası black label society falanda olabilir blind guardian ve liquid tension experiment isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 biri dinliyor ama kim o ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mikrofonla arada girip konuşma yapıom gelio mu ses? :) lem jakabo iice asıldın hayranlarıma bırak peşlerini :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 way way bende mıkrofonu takam dasd ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 jacabo ben dinliyorumda bi beyenemedin şarkı boyuna değiştiriyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Odun, 31 May 2003 21:53 tarihinde demiş ki: istek parçalarım(hangi radyoda çalarsa onu dinliycem) opeth in herhangi bi parçası pulp fiction iron maiden in herhangi bi parçası black label society falanda olabilir blind guardian ve liquid tension experiment isterük abi onun yerine Anonymous - Punk Rock Song 'u versek olmas mı gel anlaşalım :-P euh[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yok onları yanlıslıkla bastım dasd ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: EarS, 31 May 2003 21:55 tarihinde demiş ki: jacabo ben dinliyorumda bi beyenemedin şarkı boyuna değiştiriyorsun :) aha işte jacabo helal walla başardın heleşükür hayranımı çalmayı. *! ühühüh ağlar :-( * lem Ears sattın mı DJ'ni şimdi ;)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ears istek alıyım ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Odun, 31 May 2003 21:53 tarihinde demiş ki: istek parçalarım(hangi radyoda çalarsa onu dinliycem) opeth in herhangi bi parçası pulp fiction iron maiden in herhangi bi parçası black label society falanda olabilir blind guardian ve liquid tension experiment isterük abi onun yerine Anonymous - Punk Rock Song 'u versek olmas mı gel anlaşalım :-P euh olmaz olum olmaz illa opeth yada adam gibi bi metal grubu çalacak eferim kenderlemeye güzel çalıo kereta in esir like an eagle çalıo sevilen parçalardan gidiyo afferim arkandayım kenderleme bravo şak şak şak[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 shekil sende boyuna pop çalıyosun:) slipknot çal bitane veya korn.olmadı limp bizkit çal jacabo :) [Bu mesaj EarS tarafından 31 May 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 guns and roses girdi şimdi hieyt beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Prawler arkadaşimiz yeni DJ'mizdir.Kendisinde yeteri kadar mp3 vardır.Yayın akışını yakında sitemizden takip edebileceksiniz hangi saatde hangi dj çıkacak vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 odun gel demon of... calıyorum 3,5 dk sı fılan war sanırım gel ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 pis hırsız :) bide gelmiş gözümün önünde hayranımdan istek istiyo. hem hırsız hem terbiyesiz Terbiyesiz Hırsız ;) EarS hade gel bak Ne istiosan çalıom şimdi :D *! jacabo'ya artizlik yapar aklı sıra * Jacabo benim mikrofonum vayy senin vayy mııııı? ;)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar