ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Sesi açmakla bi alakası war mı yok mu? yeni başladığım için bilmiyorum. sesin kalitesi ii geliyor mu? bu arada isteği olan buradan bildirsin. :-P[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 shoutcastden ayarlaniyo yani winamp plugin ayarlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hande yener kapına köleyimm doğuş (herhang ibi parça) ibrahim erkal (herhangi bişi) *!gibi istekler yapıp shekil cocugun reytingini düşürmek için komplo kurar*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 razor galiba ses girişi değeri düşük dj'lerin sesi az geliyor şarkılardan [Bu mesaj EarS tarafından 31 May 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 2 kişi olunca iyi olmuyo. Prawler uzun süre tek başına dinledi sonra bi adam geldi prawler çıktı sanırım şimdi o tek kalan arkadaş memnun. Güzelim kablom 1 kişiyi anca kaldırıyor :) Kapatıcam radyoyu ;) Ama ilerde elime adam gibi bi bağlantı düşerse ya da başka diyarlara gidersem kesin girişirim bu işe, hoşuma gitti :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 biriniz az bana bağlanında bakın nasıl geliyor ses? http://195.175.94.201:8000 thanks.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 aslında unide açabilsem mbit'i bol bi baglantı var hehe 750kb/sec la dl yapıyodum geçenlerde:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: DynamicK, 31 May 2003 21:29 tarihinde demiş ki: hande yener kapına köleyimm doğuş (herhang ibi parça) ibrahim erkal (herhangi bişi) *!gibi istekler yapıp shekil cocugun reytingini düşürmek için komplo kurar*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net ehueh istediğin kadar kur komplonu bi işe yaramas bende :) eft DJ ShekiL olarak sizlerden istek bekliyorum? Hadi girinde dinlein biras beaf :hmm: Nasıl müzikler ii mi? Nasıl geliyor ses? http://195.175.94.201:8000[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: ShekiLChoCuq, 31 May 2003 21:30 tarihinde demiş ki: biriniz az bana bağlanında bakın nasıl geliyor ses? http://195.175.94.201:8000 thanks.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Şekil hevesini kırmak istemem ama ben öteki pc den girdim. 5Saniye çaliyo 10 saniye buffer ediyo %10 %15 % 25 şeklinde yani kötü...Bunun da sebebi baglanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hadi ama ya bakın benim playlistim de pek bi rulzdur! http://195.174.101.27:8000[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şimdi nasıl? hızını düşürdüm. bide bana bağlanan olup olmadığını nerden görüyorum? main'den fln mı? [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 31 May 2003 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Üniversitede yurtta kalanlar çok rahat radyo kurabilir aslında. Hemen bi fantezi oluşuverdi belleğimde :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Shekil kaleteyi düşürmüşsün daha iyi şimdi [Bu mesaj EarS tarafından 31 May 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şimdi nasıl? ve biras öncede sorduğum gibi nerden anlicam bana bağlanan olup olmadığını? :-([hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: EarS, 31 May 2003 21:37 tarihinde demiş ki: Shekil diğer radyolardaki gibi şarkıyı 24kps kalite gönderirsen kolaylaşır dinlememiz Ears dogrusun fakat yinede bişey deyişmeyecektir.Bizim baglanti 3mbit olmasına karşın hala tam verim alamiyoruz.Bu arkadaşinki taş çatlasa 256k cable olsun 512k bile olsa sonuç çok degişmez.3mbit bile tam yetmiyo çok bandwith yiyen bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 195.175.164.6:8000 gel be benım radyoma gel ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: ShekiLChoCuq, 31 May 2003 21:39 tarihinde demiş ki: şimdi nasıl? ve biras öncede sorduğum gibi nerden anlicam bana bağlanan olup olmadığını? :-([hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= http://seninip:8000 gir admin login de senin belirledigin bi sifre vardir oraya giriş yap sonrasını anlarsın yada kendi makinene kurdugun gibi logları izle Sphere server mantigi yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ii bea soğuttunuz iice beni he :) girin bi bakın diom hiç değilse bi Allahın kulu takmıo. ii walla siz bilirsiniz. kaçırdınız müzik keyfini ;)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 shekilinkini şu an birşey yapmazsam buffer olmadan dinleyebiliyorum.ben dinliyorumda değiştir şu jeniferı:) [Bu mesaj EarS tarafından 31 May 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ears bı benımkını denesene[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 açılmıyor seninki jacabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: jacabo, 31 May 2003 21:42 tarihinde demiş ki: ears bı benımkını denesene[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize çalma hayranlarımı :P euhe Ears müziğin sesi ii geliomu yani? hmm. peki bana dinliosan ne çaldığını söle bakem :) euh *! sınavdan geçirir :P *[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bak wake up calıyorum benı dınle ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kelly osborne çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ears bi dene be calısıyomu kontrol etmem ıcın hade[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar