Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 savulun! hele bi şu aletlerin download olayı bitsin, türkiye ve balkanların en iyi radyosunu açaceyim..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Adiemus, 31 May 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Açtım radyomu valla 195.174.138.126:8000[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal ehueh lem sende erkin koray-arapsaçı takılıon bea :) hemde çok takılıo seninki ikide bir yüklemeye kalkıyor şarkıyı.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 baya yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Adam gibi bağlantı olsa müzik ziyafeti verirdim size de yok işte alt tarafı kabloyuz şurda :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: ShekiLChoCuq, 31 May 2003 20:51 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 31 May 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Açtım radyomu valla 195.174.138.126:8000[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal ehueh lem sende erkin koray-arapsaçı takılıon bea :) hemde çok takılıo seninki ikide bir yüklemeye kalkıyor şarkıyı.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= eeeeeeeeeeeee sölemiştik... :( u nubi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 razor sen adam gibi şarkılar çalmıyosun ki millet girsin dinlesin.. ben adiesmusunkini takıla takıla dinlemeyi yeğlerim kusura bakma.. erkin koraya da laf edenin alnını karışlarım![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 olsuyn en azından kro zencleri calmıo[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 alala bizde bişe demedik hızlı olacak die. modeme göre değişiyor işte. ayrıca u nubi?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Kenderleme, 31 May 2003 20:55 tarihinde demiş ki: razor sen adam gibi şarkılar çalmıyosun ki millet girsin dinlesin.. ben adiesmusunkini takıla takıla dinlemeyi yeğlerim kusura bakma.. erkin koraya da laf edenin alnını karışlarım! ehue pardon abi bidaha yanlış olmaz ;) iyide seven var sevmeyen var. ben sevmiyorum. nese şimdi başlamayalım bu tartışmaya en iyisi :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Kenderleme, 31 May 2003 20:55 tarihinde demiş ki: razor sen adam gibi şarkılar çalmıyosun ki millet girsin dinlesin.. ben adiesmusunkini takıla takıla dinlemeyi yeğlerim kusura bakma.. erkin koraya da laf edenin alnını karışlarım![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Özür dilerim dostum madem bu kadar heveslisin radyoyu sen aç. Eğer açmayıp Erkin Korayı takıla takıla dinlerim diyosan sana bi önerim var: imesh indir. erkin koray bulursun orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Gizli hayranım var bi tane. Herkes çıktı o çıkmadı dinliyo, sevgilerimi iletiyorum ona burdan her kimse ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 erkin koray dinlemek değil olay.. ötekileri dinlememek. ben de açarım isteyen gelir takıla takıla dinler benim sürekli dinlediğim şeyleri..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Nefret / Ceza severleri buraya bekliyorum arkadaşlartıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 razor değiştir şu parçaları hic duymadığım adamlar Türkçe bişiler söylüyor anlaşılmıyor.bari kartel çal nostalji olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 adiemus ben dinliyorum[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Kenderleme, 31 May 2003 20:59 tarihinde demiş ki: erkin koray dinlemek değil olay.. ötekileri dinlememek. ben de açarım isteyen gelir takıla takıla dinler benim sürekli dinlediğim şeyleri..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Biz herkesin istediği şeyleri çalmak istiyoruz. Neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım. Ben size dedim ki istek parçanız varsa yazın indirelim. Radyomuzun çok gelişmediğini bizde kabul ediyoruz. Sizden kavga başlatmanızı değil, dinlemenizi istedik... Lütfen tartışmayalım... Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Eheh eyvallah.. Ben de tüm net faaliyetlerime (bandwitdh meselesine) son verdim dinleyicilerimle huzur buluyorum ;) said: Prawler, 31 May 2003 21:02 tarihinde demiş ki: adiemus ben dinliyorum[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 tebrıkler[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya kusra bakma üslubum öyle kızgın kavga çıkarıcı göründüyse... öyle bi niyetim yok.. ama öyle şeyler çalmayın.. demek ki herkesin sevdiği şeyler değilmiş onlar da ;)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 açıldı sanırım. http://195.175.94.201:8000 çalışıor mu?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 razor kimsenin sinirlendigi falan yok diyorlarki 1. güzel müzikler çalsın ve şu komik gibi görünen ama bayan şarkıları katleden geyik dj muhabetleri olmasın 2. listeyi kurun birini calıp arada karışıklık cıkıp ardından aha bunu calak demeyin ayrıca yavas veya hızlı deneyek dedim sadece en açarım dinlersiniz daha eyidir demedim baglantın hızlkı ise bunu ii kullan dedim sanada yane yukarıda sölediigm 2 maddeye uyarak yayın yapın daha iyi olur yapıcı eleştridir bunlar kızdırmak amaçlı deildir[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hm. sevindim. peki benim müziğin sesini fazla açıp açmamamla bi alakası var mı karşıya giden sesin?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 valal denemek lzm da demin dinledim(dl yapıyodum kesik kesik geliyodu) sesi gayet iyiydi kaliteside iyiydi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bu da benimki Takılması olasıdır..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar