neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 arkadaşlar.... şu anda yayındayım. beklerizzz :)[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: karakedi, 02 June 2003 16:06 tarihinde demiş ki: bende çalışmıyor yaf? gittim winamp3 ü yükledim yinede çalışmadı. sorun nedir sizce? kedicim sadece winmap 2.9x lerde çalışıyor. zaten daha öncede belirtilmişti.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Abi türkçe müzik saatide olsum (: kafam şişti (: yinede bir öneri[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Evet türkce müzik saatleride olacak. Mesela ben Türkce rap saati yapiyorum. Siteyi upload edince yakında görebileceksiniz.. yeni site aktif oldu beyler www.magician.gen.tr
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yoo bende winamp3 war ve dinliyorum şu an...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yoda Yabancı Rap varmı.... Punk çalıcakmı bu arada?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Abi Metallica ile Cigulinin ne alakası var bu arada :D[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 punk i neuromancer caliyor. 5-7 arasinda galiba...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hmm teşekkürler...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 punk yayınını ben yapıyorum 16-19 arası şimdilik... yarın SakinPUNK İnan ve OrangeGizem belki konuğum olacaktır, bekleriz :).[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yok abi ne türkçe rap adamgibi türkçe müzik saati olsun (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar