Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hade yaw aaç olduk :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 dinazor taşağı ? ne biçim parça lan bu lol dj ler 12.00 den sonra kırmızı noktalı parçalar yayınlıyorlar uehau[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hehe rashit - Dinazor dasagi ni coverlamislar[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 vala benim nu-metal kuşağım başladı güzel parçalar var tavsiye olunur :P hade yaw birileri girmiş sanırsam ama bilmiyorum duş aldımda :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak) <06/01/03@02:04:40> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: x.x.x.x....) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)) bu neden olur ?[hline]Arcane FM, Music For Your Pleasure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 arcane Firewall dan sanırım o .. Kapayıp denesen? Birde Abnormal bişi,bi prog varsa kapa ondanda olabilir..Winamp versiyonu vs.. bu arada, Süpersiniz! Devam ;) GunsNroses-Dont u Cry Deep Purple-Soldier Of Fortune Evanescence-Bringme Back to life Loriene Mackenith(nasıl yazılıo?)-Blacksmith Devaaaam! ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 benden bugünlük bu kadar cya l8r folks :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya ben 24 saat açık tutacam ancak beceremiorum bi türlü firewall falan yok xp de default bi firewall varmış öyle duydum onun ayarı falan nerede bilen var mı ?[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 lem ben her bağlandığımda internete IP adresim değişio ne iş ya? şuanda radyo istasyonumuz http://81.212.239.53:8000'dur.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: ShekiLChoCuq, 01 June 2003 12:20 tarihinde demiş ki: lem ben her bağlandığımda internete IP adresim değişio ne iş ya? şuanda radyo istasyonumuz http://81.212.239.53:8000'dur.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= dynamic ip le halledersin sorunu sitede yazıyodu gene[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 dynamic'le nasıl halledecem? herhangi bi açıklama verilmemiş ki bu konuda.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 2 msj birden. [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 01 June 2003 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ehe dinleyen war mı ?[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 imzama gelin istek verin warsa calıyım ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 iced earth u dinliyordum yarida kesildi... soyle cilgin biseyler calda takilalim biraz :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 01 June 2003 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 banamı dıyosun?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Evet sana diyorumda son 2 dakikadir ses gelmiyor. bg-lotr caliyor gozukuyor ama sesi sonuna kadar acmama ragmen ses yok.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 sımdı bak? bide sana opeth calalım dur nighfall bitiyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Hehe sagol opeth iyi gider... bg- nightfall caliyor gozukuyor ama yinede ses yok. Diger radyolarda sorun yok fakat.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bekle bi nightfall da bitsin... bisey ı duzelltımde ok...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ustunede cradle calcam ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 NIhaa demon! Demon of the fall... demon! demon of the fallllll duzeldi ses sorunu anlasilacagi uzre...:)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 demon bıtıkden bı 10 sn karısıklık olcak karıstı cunku dsad bakmayın onlara[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kharon memnunmusun radyodan karde$ım ::) tek dinleyicim arada bi kisi daha gırıp cıkıyo ama olsun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe guzel guzel de ben disari cikiorum bi ara devam ederiz yine :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar