Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Oyunca yeni başlayacagım. Hangi serveri önerirsiniz? Girerken karakter ekranında ne seçmeliyim yardım. Son olarak oyunda nasıl konuşuluyor?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 up.. :) *!heyecanlanmaktadır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 xigenon 1 de başla (o charla 2 dede oynayabiliyosun zaten) mage aç enter a basıp yazı yazıyosun sonra yine enter yapıyosun :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 enterlarla hmm deneyelim :) birde niçin bağlantı sürekli kopup durur?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 türkiyenin dandirik yurt dışı çıkışlarından olabilirmi kesinlikle :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kesinlikle :) 256k kablo bile kötü olabiliyor.. birde sürkeli olarak worm öldürüyorum. level 4 oldum. bayıldım. büyücüyüm. bi scroll falan geçti büyü yapamak vs. karışık bir oyun :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 napcaksın biliyomusun yarın saat 13:40 - 20:00 arasında /pm Firestorm_TR yazcaksın pencere gelcek sonra "ben orclord şuan şurdayım" diceksin ben gelcem sana partyden kastırcam :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 c ile dinlenip hp doldurursun b ile yakındaki saldırılabilir yaratığı targıtlarsın ardından r ile saldırırsın bi npc ile muhabbet/alışveriş yapmak için önce sol fare tuşu ile tıklarsın (eğer dibine geçmiş bir hayvan evladı varsa b ye bas gene), ardından sağ fare tuşu ile tıklarsın. Oyundaki nickini ve ırkını da yaz ki daha çok yardımcı olmaya çalışalım canım. hadi iyi oyunlar bol leveller.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 oyuna akşam giriyorum genelde. oyunda ismim Rebellious :) şimdi levle atlama ve büyü yapma olayını çözebilmiş değilim pek..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 91) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 haftasonu o zaman :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 şuan online'sın ama oyunda değilsin öylemi :-p cidden nasıl büyü yapılıyor, uyuz etti :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 91) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sen oyundaysan eğer buluşuruz şimdi giriyorum sırf senin için :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yoksun oyunda? bende çıktım :P online olupta oyunda olmama mevzusuna gelince magic the gatheringe merak sardım bilgi topluyorum:)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Irkını da yaz bi zahmet.Xign. 1' de bulabilirsin beni. Oyunda /pm cesur yazarsan ulaşırsın bana.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 nasıl ırk yani?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 92) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ırkı el morad işte bildiin insan ama o gün düştün sanırım bekledim baya yoktun[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Orc lord daha çok bilgi almak için: http://forum.paticik.com/view.php?id=101189[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 15 Aralık 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar