Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yarına sosyoloji paperım var.. 2 tane article var onlardan bi tanesini bulup özetini çıkarmam gerekiyor 1) "Class and Community in Urban Turkey", Alan Duben 2) "A Table in Two Hands", Ayşe Şimşek Çağlar bu articleları bulabileceğim bi site, bir yer söler misiniz? Google dan aradım sadece kitapları ile ilgili bilgiler var o kadar.. Yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tembel hehe :p[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 emule da arat belki biri pdf lerini tutuyodur özellikle yabancı yazarınkini bulma şansın oldukça yüksek[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Article ismiyle ve yazar ismiyle arattım ama bulamadım emule de ve kazaada... :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İki gün önce okul çıkışı başka bi yere gidecektim, sosyoloji kitabım elimdeydi arkadaşıma bıraktım kitabı al sende dursun alırım die. Sonra sabah arkadaş aradı. yarınki ödev için sosyoloji kitabına ihtiyacın var ordaki articlelara göre yazacaksın die. Benim dersim yok okula gitmedim. Arkadaşı da aradım taa karşıda oturuo dedim ki scanner falna varsa scan et yolla ama yokmuş . Ben de ariyim netten bulurum herhalde yoksa yalan olurum dedim kapattım teli. şimdi yalan oluyorum galiba :) 3 aymı ne oldu okul açalaı şu sosyoloji kitabı doğru düzgün işime yaramadı sınavları bile notlardan çalışıodum, şimdi bi arkadaşa bıraktık ya hemen gerekli oldu kitap .. töbeee..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Usengec adamlar sızı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 googledan search edip article findabilirsin belki sosyoloji paperın için.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ulan dresq sen bile böle dedin ya helal olsun..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ahahahahahahahhahaha parasi bol bunun ben biliorum hep burgerdan yemek yiyior bu HINZIR MORTİS seni[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar