Kitty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya .dvi uzantılı bi dosya var şimdi elimde. internettende baktım ama bulamadım uygun bişey,neyle açıcam bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 eğer bildigimiz standart divx playerdan bahsediyosak ı ıh, onu denedim göstermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Xvid... Nette klite codec pack veya ace codec pack veya all in one pack veye nemo codec pack veya tsunami codec pack arat evet delirdim :) Bende 21312 çeşit codec pack deneyip hala bazılarını göstermeyen bsplayer kullanan biriyim[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 pack kullanmayın bence hicbir zaman. codecleri teker teker yükleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bazı uzantı uyuşmazlığı problemlerimi "rename" ile çozüyorum, işe de yarıyor çoğu zaman. *.avi uzantısı koyup bir bak bence dosyaya.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hmm bu dvi yi dediklerinizi yaparak açamadım ne yalan söyliyim,bende becerememiş olabilirim ama. neyse gerek kalmadı zaten, aradım başka bi uzantıylada varmış aynısından. teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Dorsia, 15 Aralık 2004 05:47 tarihinde demiş ki: peki ya neden? pack olarak yükleyince bazen problem yaratabiliyorlar. bikacı birbiriyle cakısıyor falan.. o yüzden bütün codecleri, eski versiyonlarından baslayarak en son update ine kadar, sırayla yüklemek en güzeli. (versiyon sırasını da takip etmeniz önemli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Linux'ta MPLAYER için, hayatımda daha codec yüklemedim.. ve oggsinden, bilmemnesine herşeyi açıyor alet.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hazır böle bi konu açılmışken .sid usantılı dosyaları MrSID wiever die bi program açıomuş bulabileceim bi link bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar