Berk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Millet,, Ben Mersey Beat dergisinin 62 yılında basılmış sayılarından arıyorum, o yüzden lütfen önerileriniz çizgi roman satan yerler üstüne değil de daha çok böyle eski gazete materyal hata eski müzik eşyası satan yerler üstüne olsun lütfen, [Bu mesaj Berk tarafından 09 Aralık 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 http://www.google.com.tr/search?q=%22Mersey+Beatle%22 baktınmı? topu topu 78 sonuç var..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | muebbet muhabbet için Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bakmakla kalmadım, official sitedeki admalara mail da attım ben sizin 62 yılındaki sayılarınızla ilgileniyorum, bu sayıları edinmemin bir yolu varmıdır diye. Ama o işin yurtdışı kısmı, bir de istanbulda bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 antalyada böyle biyer var ama tabi istediğin dergi orda var mı? yolum düşerse bi bakarım senin için.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya taksimde vardı sanki kesin bişi demiyim eksik bilgi yani[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 niye 62 yılı?? ve mersey beat ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fistan yolun düşerse bir bakarmısın, bishop taksimde sahaflar çarşsının orasını diyorsun da orada eas böyle eski dergi vs üstüne çalışan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Berk uğradım dün akşam. aradığın dergiyi malesef bulamadım. eski dergiler var ama senin istediğin derginin bi sayısı bile yok.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kadikoyde balık pazarınına rksanda bulabılırsın akmarın arka sokaklarında...As sınemasının orası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 alaaddinin lambasında vardı bunun bissürü sayısı. da amca kapattı dükkanı naapıyo şimdi bilemiyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ah be aladdin zamanında azmı gideridm. Süper heriflerdi ordakiler. Aynı horace gibi sakalllı sakallı..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hmm arada bir ebayi açıp aratmanı tavsiye ederim. aradıım bazı zor bulunan dergileri buldumda ben orda. umarım "bunu bizde biliyoduk zaten" denilecek türden bişey söylememişimdir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ebay tr ye getiriomu?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 getirio galıba ama emın deılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar