Berk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Millet,, Ben Mersey Beat dergisinin 62 yılında basılmış sayılarından arıyorum, o yüzden lütfen önerileriniz çizgi roman satan yerler üstüne değil de daha çok böyle eski gazete materyal hata eski müzik eşyası satan yerler üstüne olsun lütfen, [Bu mesaj Berk tarafından 09 Aralık 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 http://www.google.com.tr/search?q=%22Mersey+Beatle%22 baktınmı? topu topu 78 sonuç var..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | muebbet muhabbet için Msn
Berk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bakmakla kalmadım, official sitedeki admalara mail da attım ben sizin 62 yılındaki sayılarınızla ilgileniyorum, bu sayıları edinmemin bir yolu varmıdır diye. Ama o işin yurtdışı kısmı, bir de istanbulda bakmak lazım
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 antalyada böyle biyer var ama tabi istediğin dergi orda var mı? yolum düşerse bi bakarım senin için.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya taksimde vardı sanki kesin bişi demiyim eksik bilgi yani[signature][hline]my world my reality
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 niye 62 yılı?? ve mersey beat ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Berk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fistan yolun düşerse bir bakarmısın, bishop taksimde sahaflar çarşsının orasını diyorsun da orada eas böyle eski dergi vs üstüne çalışan bir yer var mı?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Berk uğradım dün akşam. aradığın dergiyi malesef bulamadım. eski dergiler var ama senin istediğin derginin bi sayısı bile yok.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kadikoyde balık pazarınına rksanda bulabılırsın akmarın arka sokaklarında...As sınemasının orası...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 alaaddinin lambasında vardı bunun bissürü sayısı. da amca kapattı dükkanı naapıyo şimdi bilemiyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ah be aladdin zamanında azmı gideridm. Süper heriflerdi ordakiler. Aynı horace gibi sakalllı sakallı..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Kitty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hmm arada bir ebayi açıp aratmanı tavsiye ederim. aradıım bazı zor bulunan dergileri buldumda ben orda. umarım "bunu bizde biliyoduk zaten" denilecek türden bişey söylememişimdir : )
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ebay tr ye getiriomu?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar