Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bildiğiniz eski dergi satan sahaf/website

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet,,
Ben Mersey Beat dergisinin 62 yılında basılmış sayılarından arıyorum, o yüzden lütfen önerileriniz çizgi roman satan yerler üstüne değil de daha çok böyle eski gazete materyal hata eski müzik eşyası satan yerler üstüne olsun lütfen,

[Bu mesaj Berk tarafından 09 Aralık 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bakmakla kalmadım, official sitedeki admalara mail da attım ben sizin 62 yılındaki sayılarınızla ilgileniyorum, bu sayıları edinmemin bir yolu varmıdır diye.
Ama o işin yurtdışı kısmı, bir de istanbulda bakmak lazım
Mesaj tarihi:
niye 62 yılı?? ve mersey beat ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
fistan yolun düşerse bir bakarmısın,
bishop taksimde sahaflar çarşsının orasını diyorsun da orada eas böyle eski dergi vs üstüne çalışan bir yer var mı?
Mesaj tarihi:
alaaddinin lambasında vardı bunun bissürü sayısı. da amca kapattı dükkanı naapıyo şimdi bilemiyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
ah be aladdin zamanında azmı gideridm. Süper heriflerdi ordakiler. Aynı horace gibi sakalllı sakallı..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Mesaj tarihi:
hmm arada bir ebayi açıp aratmanı tavsiye ederim. aradıım bazı zor bulunan dergileri buldumda ben orda. umarım "bunu bizde biliyoduk zaten" denilecek türden bişey söylememişimdir : )
  • Yeni Oluştur...