can22k Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arkadaslar Paypal ile odeme yapma konusunda bilgisi olan varmi? Daha dogrusu kredi karti haricinde odeme yapma konusunda bilgisi olan varmi?[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace.
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bende merak ediyorum.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Kredi kartsiz uye olunuyo, ben mesela kredi karti olmadan uyeyim, ebay'de birshey sattim'mi paypal email'e oduyo alici sonra bankama transfer edebiliyorum ordan direk...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 paypal da ya banka hesabını giriyosun ya da kredi kartını. sonra ödeme yaparken ebay den satın aldıgın bişeyi paypal sitesinden veya ebayden direk olarak para yollama suretiyle ödeyebiliyorsun.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar