Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Blackhand_, 29 Kasım 2004 19:24 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar öncelikle hemen type-r daha hızlı fark atar vb.. olaylara girmeyin lütfen :D Kısaca olayı özetlemek gerekirse. Allah'ın izniyle yaza araba alıcam ve peugeot 307 cc almayı düşünüyorum ve 307cc nin dış görünüşü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Type-R'ın dış görünüşü de hoş ve performansı daha yüksek olduğunu duydum. Ancak hız meraklısı değilim ve sağa sola sarmak kalkış yapmak filan gibi düşüncelerim yok efendi gibi kullanıcam arabayı. Sizce hangisini almalıyım? Ve neden? Her iki seçimden sonra karşılaşabileceğim zorluklar / avantajlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim. TyprR[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hayırlı olsun ama nasıl bi tercih bu anlamadım ben :)[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 307CC ye okadar para sayacağina biraz daha sok dişini mazda mx-5 al .. hem performans hemde cabrio ... 35000 ero idi fuarda anahtar teslim ..[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gta nin açılımı grand theft auto deil dmi zuhahha :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Yav ikisi farklı hemdee çook eğer gaz bi araba istiosan saf kan type-r derim ama böle konfor du cart tı curt tu istiosan git 307cc al bence bmc deil tabiiiki type-r derim yani tek geçerim bindim ztn fuarda yaa hiç donanımında bşi yok o kıllandırdı beni, fuardakinde teyp bile yoktu üstünde ...[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Keyif arabası istiyosan 307 CC alırsın. Sorunlu dedikleri 2001 de gelenler daha sonra gelenlerde yukarı doğru bi kalite artışı var. 2004 modellerinde arka amortisör vuruyo fln dediler. Ark bana bak işte bu ses fln dedi ben anlamadım bile söylemeselerde hayatta anlamazdım. Zaten amortisörü değiştirebilirsin sorun yaratırsa yada kaplama yapıyolarmış galiba..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Fistan, 29 Kasım 2004 20:30 tarihinde demiş ki: Baggio Nissan 350Z geliyor Türkiye'ye Skyline a rakip :) Skyline türkiyede varmı?type-r olanı? ya da sen hangi ülkedesin :P Skyline'a rakip?Hadi leeen[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ya gaazlamıcaksan 307cc al o zmn gerci bn pejo sewmiorm teneke gbi arabalar o yüzden..[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: BOccOB, 30 Kasım 2004 06:42 tarihinde demiş ki: Hem hız meraklısı değilsen Type-R ı ne yapacan? Onun yerine git Civic Hatchback al çok daha ucuza gelir aynı görünümde araç... Hız yapmayı düşünmüyorum ama muhabbeti geçtimide çekinsinler istiyorum yani ipini koparan gelip yanıma kalkış tribine girmesin istiyorum :D (Sanırım çok şey istiyorum.)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 307 cc ,type-r da güzel araba tabi[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TearsInOcean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tabiki daha saglam. ole bi soylemissin sanki honda tanzanya mali bisi havasi vermissin ayip yani. o zman bende soyle diyim fransizlar araba yapmayi ne zaman ogrendiki siz para verip aliosunuz. japon teknolojisi die bi olay var ya amerikalilari aglatti adamlar bizimkiler begenmio. iyi ya guzel ^_^[signature][hline]http://www.wgtour.com/member.php?datab=broodwar&id=77461 [Bu mesaj TearsInOcean tarafından 30 Kasım 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TearsInOcean tarafından 30 Kasım 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya gidip bir kere megane cc ye bakarmisin anliycaksinki 307cc yalan onun yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben bindim megane cc ye güzel deil bence[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: BOccOB, 30 Kasım 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Haha millet peugeot a çürük demiş. Hadi kimi markalar kadar sağlam olmayabilir ancak şu an bir honda ile karşılaştırıyorsunuz. Honda peugeottan daha mı sağlam? biraz garip geldi .. çünkü honda peugeot dan tabiki daha sağlam... hatta alakaları yok bile diyebilirim.. Honda'dan bahsedioruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hepsi aynı testten geçio o yüzden biri birinden sağlam felan deil. 307 CC'nin ilk çıkan kasasını seviyorum ben. Bu yeni çıkanlar o kadar iyi durmuo bence. Düşündüğün 2 seçeneğin birbiri ile alakası yok. Biri 200 beygir diğeri 138 beygir (110 beygirleri de var) bildiğin 206 gti motoru yani. Gazlamıcam diyorsan 307 CC ile karizma yaparsın. Gazlıcam diyorsan taypar ailesine katılırsın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yapılan testler standart hızlar için tabi. Kimse senin 200 km hızla gidip bir yere toslayacağını hesaba katmaz. Yoksa peugeot'lar da çok güzel yamulur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 307 CC'nin ilk çıkan kasası nedir abi yada 2. çıkan? bitane değilmi o[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu sorunun deişik wersionu f16 mı boeing 737 mi gbi bşi yauw :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bugün iki arabayıda yakından görme fırsatı buldum. Kararım type R oldu bütün ilgilenen, öneri sunan arkadaşlara teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 iyi karar hayırlı olsun[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Dogru tercih, bidonlari eksik etme :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 alınca bi foto gönderirisen bakalım :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hatta iç dış kokpit falan şöle :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 TYPE-RrRrR!!![signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 307 lerde sorun varmıs duyduma gore araba durduk yerde kılıtlenıomus buda buyuk bır kaza ya neden olabılır bunu arastır derım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar