Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

307 cc mi? Type-R mı?

Blackhand_

Öne çıkan mesajlar

said:
Blackhand_, 29 Kasım 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar öncelikle hemen type-r daha hızlı fark atar vb.. olaylara girmeyin lütfen :D Kısaca olayı özetlemek gerekirse. Allah'ın izniyle yaza araba alıcam ve peugeot 307 cc almayı düşünüyorum ve 307cc nin dış görünüşü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Type-R'ın dış görünüşü de hoş ve performansı daha yüksek olduğunu duydum. Ancak hız meraklısı değilim ve sağa sola sarmak kalkış yapmak filan gibi düşüncelerim yok efendi gibi kullanıcam arabayı. Sizce hangisini almalıyım? Ve neden? Her iki seçimden sonra karşılaşabileceğim zorluklar / avantajlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

TyprR[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ikisi farklı hemdee çook eğer gaz bi araba istiosan saf kan type-r derim ama böle konfor du cart tı curt tu istiosan git 307cc al bence bmc deil tabiiiki type-r derim yani tek geçerim bindim ztn fuarda yaa hiç donanımında bşi yok o kıllandırdı beni, fuardakinde teyp bile yoktu üstünde ...[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

Keyif arabası istiyosan 307 CC alırsın. Sorunlu dedikleri 2001 de gelenler daha sonra gelenlerde yukarı doğru bi kalite artışı var. 2004 modellerinde arka amortisör vuruyo fln dediler. Ark bana bak işte bu ses fln dedi ben anlamadım bile söylemeselerde hayatta anlamazdım. Zaten amortisörü değiştirebilirsin sorun yaratırsa yada kaplama yapıyolarmış galiba..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 30 Kasım 2004 06:42 tarihinde demiş ki:

Hem hız meraklısı değilsen Type-R ı ne yapacan? Onun yerine git Civic Hatchback al çok daha ucuza gelir aynı görünümde araç...

Hız yapmayı düşünmüyorum ama muhabbeti geçtimide çekinsinler istiyorum yani ipini koparan gelip yanıma kalkış tribine girmesin istiyorum :D (Sanırım çok şey istiyorum.)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki daha saglam. ole bi soylemissin sanki honda tanzanya mali bisi havasi vermissin ayip yani. o zman bende soyle diyim fransizlar araba yapmayi ne zaman ogrendiki siz para verip aliosunuz. japon teknolojisi die bi olay var ya amerikalilari aglatti adamlar bizimkiler begenmio. iyi ya guzel ^_^[signature][hline]http://www.wgtour.com/member.php?datab=broodwar&id=77461

[Bu mesaj TearsInOcean tarafından 30 Kasım 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TearsInOcean tarafından 30 Kasım 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 30 Kasım 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Haha millet peugeot a çürük demiş.

Hadi kimi markalar kadar sağlam olmayabilir ancak şu an bir honda ile karşılaştırıyorsunuz. Honda peugeottan daha mı sağlam?

biraz garip geldi .. çünkü honda peugeot dan tabiki daha sağlam... hatta alakaları yok bile diyebilirim.. Honda'dan bahsedioruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi aynı testten geçio o yüzden biri birinden sağlam felan deil.

307 CC'nin ilk çıkan kasasını seviyorum ben. Bu yeni çıkanlar o kadar iyi durmuo bence.

Düşündüğün 2 seçeneğin birbiri ile alakası yok. Biri 200 beygir diğeri 138 beygir (110 beygirleri de var) bildiğin 206 gti motoru yani. Gazlamıcam diyorsan 307 CC ile karizma yaparsın. Gazlıcam diyorsan taypar ailesine katılırsın.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

307 lerde sorun varmıs duyduma gore araba durduk yerde kılıtlenıomus buda buyuk bır kaza ya neden olabılır bunu arastır derım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...