Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Jedi Padawan

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

Jedi Padawan Lightsaber 0021 novice force heal novice force whilder novice defender novice force enhance teraskasi master medic 4400 1m para ve 30 power crystal bi miktarda color crystal Nick Stareus Server eclipse e-mail:[email protected]
Arti diger Tank ayri bi acc: tkm,master swordsman,master brawler,fencer 3400 medic 1000

[Bu mesaj GrandFather tarafından 28 Kasım 2004 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SiriuSs, 29 Kasım 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
sanane orcun sananeee sen once oyuna gir mavi dewe sonra hesap sor millete geldi zaten benim eq de bulacam seni cekecem kulaklarini

ehehe,bende çekcem kulaklarini e-ih in.çicekleri sulamamiş afacan çicekler az kalsin soluyordu:)[signature][hline]Akse Xanadu
Retired Doctor
Sosyal ağlarda paylaş

bu orcun denilen kitapsiz arada sirada infintyde oynamaktadir
lakin burasi cok onemli !!!!
adama her turlu uber silah ve armoru aldigin halde bunlar inventorylerde sus olarak duruyor ??
kendisini burdan kiniyorum şimdi girip guildden kickleyecem :P[signature][hline]Vintar Onasi
Vintarina Onasi the Flower of carnage
big noob of infinity
guild:deathblow(infinty'nin ilk ve tek imperial guildi)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Axvka-min, 07 Aralık 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
bu orcun denilen kitapsiz arada sirada infintyde oynamaktadir
lakin burasi cok onemli !!!!
adama her turlu uber silah ve armoru aldigin halde bunlar inventorylerde sus olarak duruyor ??
kendisini burdan kiniyorum şimdi girip guildden kickleyecem :P

o orcun bu orcun mu? değil sanırım..[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...