marvella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Arkadaslar oyuna uzun zaman sonra tekrardan basladim. Oyunda degişikler olmus onlardan bir tanesi de credit olayi neyse yaziyi uzatmadan sadede geliyorum simdi patron özelligini paypal ile aktif ettim aylik ödenecek burada bir sikinti yok fakat oyun ici ve web sitesinden credits almak isteyince paypal i kabul etmiyor. paypal'im dogrulandi ve kredi kartimda da limit var, diger ödeme şekli kredi karti bilgilerini girdigimde karti da kabul etmiyor bu nasil bir iş anlamiş degilim. Bu sorunu yaşamiş ve çözmüş biri varmi yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar. Tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ödeme metodu kaydedememe sorunu iselive chat help var orda gm ile konuşuyosun 5 dk sonra hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 cok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Adamlar live chat e kabul etmediler beni blue loyality veya patron pass diye birşey gerekli imiş konuşmak için Saçmalığın daniskasina gel oyundan soğutmak içimi yapıyorlar Ney anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuşama dim beni kabul etmediler canlı yardım a ne alaka ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuisudra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Dün ve bugünde devam eden problem. Kredi kartını da paypal hesabını da ekleyemiyorum. Destek bölümünde nasıl ekleneceğinin anlatılmasından başka bir yardım seçeneği de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar