hunty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Simdi Google AdWords'de Keyword Planner ile kelime arattiriyorum. Ayarlardan Turkiye ve Turkce'yi ayarliyorum, tamam ama sonuclar sacma geliyor bana. Guild wars, fifa 14, ffxiv kelimelerini ariyorum mesela sonuc sifir. Kimse Turkce google kullanmiyor mu? Yoksa Ben mi hata yapiyorum bi yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ayri ayri aratmayi denedin mi? sadece fifa 14 yaz arat mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Her zaman Kelimeleri tek tek deniyorum. Bazi arama sonuclari da Ingilizce ile paralel cikiyor. Bir kelime 1.5k Ingilizce artatilmis ise 1.5k Turkce gozukuyor. Sanirim kelimenin ingilizce olmasindan kaynaklaniyor. Benim tahminim soyle: Bu sonuclar (Keyword Planner) kim google'da ne aratmis sonuclari degil. Bu sonuclar sitesine google webmaster scripti yerlestirmis olanlardan gelen istatiksel sonuclar. Pek cok Turk sitesi de yerlestirmiyor bu scripti galiba. Google Turkce'yi fazla sallamiyor galiba. Turk sitelerinin Ranklari cok dusuk, yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 diyet yaz bakalım ne çıkcak mesela. guild wars dediğinde googleda reklam çıkmıyo bende, bazı markaların böyle çıkmama durumu olabilir belki belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 turkce, turkey secip de fifa 14 icin arattigimda sonuc buldum ben baya. sende sifir sonuc cikmasi normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ad group idieas'a baktin galiba. Key words ideas bos cikiyor. Hos keyword Tool'u degistirdi Google. Ad Group idieas eski Broad search e denk geliyor, Keyword ideas'da exact search'e denk geliyor diye yorumladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 eger o uc kelimeyi de girip landing page fln bos birakirsam fifa 14 trailer guild wars türkiye tamlamalarini tavsiye etti. nedeni de bu kelimelerin tam olarak iliskilendirilememesi. o nedenle kategoriye uygun bir cok aratilan kelime eklemelisin. ornegin "bilgisayar oyunu" yaz ayrica. yani aratacagin kelimeleri Guild wars, fifa 14, bilgisayar oyunu olarak gir hepsi birlikte aralarina virgul koyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Benim amacim bir Domain name almak. Bu yuzden benim icin onemli olan tek bir kelime ve onun aranma sayisi. Oyun denesek 6milyon kere aranmis. Oyunlar 12milyon. Arada buyuk fark var. Bu yuzden benim icin exact search onemli. Mesela Oyunu kelimesini ornek alayim. Keyword Ideas'da 18k aranma sonucu cikiyor. Ad group ideas'da oyunu aramasi, 11milyon gozukuyor. Cunku iceri bakarsan sonuclara "oyunlar"(11milyon aranma) girmis. Oyunlar.com'u almakla oyunu.com almak arasinda buyuk fark var. Bu tabi farkli bir konu. Benim kafama takilan Turkce arama sonuclarinin bazi kelimelerde olmasi gerekenden cok dusuk cikmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar