felixxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bugün karşıyaka teknosa'dan memorex 90 dakika 800 mb'lık cd aldım..iyi tamam eve hevesle geldim, yazcağım şeyler de hazıdı cd'ye..nero'yu açtım dosyaları cdye attım, finalize filan.. ana bi baktım cd'de yer yok diyo..cd infoya baktım cd'de 703'mb yer var. cd'yi de paketten filan açtım üzerinde 800 mb'lik yazıo ama değil..gidip yarın değiştirsem iyi olur herhalde..bende bi eksik olamaz sanırım[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 haa biras çözdüm gibi benim 24x10x40 lg aletim overburn desteklemio olabilir....[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hayır şey o belirli bi yüzdeden üstünü yazcaksa daha sora overburn olma olayı tasvip edilen bişi olmadıından ole sonlandırmam lazım gibi bişi dio nero[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 heryerde bunlar yazıo..aynısını yaptım yine olmadı..gitcem yerine standart bi 80 dakka isticem Nero Burning Rom Ayarları 1) Nero ile 90 dakikalık bir CD'yi yazmak için bazı varsayılan ayarları değiştirmeniz gerekmektedir. Programı çalıştırdıktan sonra 'File' menüsü altında yer alan 'Preferences' kısmına girerek 'General' sekmesine gidin. Burada CD yazım penceresinde CD'ye yazılacak veri miktarını gösteren alt çizelge üzerinde yer alan sarı ve kırmızı limit çizgilerini Yellow Marker 99:00:00, Red Marker 120:00:00 olacak şekilde değiştirin. 2) 'Expert Features' sekmesine giderek, 'Enable Overburn' kutusunu işaretleyin. Bu sekmede yer alan 'Maximum CD Length' değerini 120:00:00 olarak değiştirin. 3) Yazılacak dosyaları seçtikten sonra 'Write CD' menüsünde öncelikle 'multisession' menüsü altındaki 'No Multisession' işaretleyin. 4) ISO sekmesi altında bulunan ISO Level 2, Mode 2, ISO 9660 ve Joilet seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun. 5) Ardından 'Burn' sekmesi altında yer alan 'Write' ve 'Finalize CD' kutucuklarını işaretledikten sonra, yazma hızı olarak yazıcınızın izin verdiği en düşük hızı seçin. 6) Ve son maddemiz. Son olarak yazım yöntemini 'Disc-At-Once' yaptıktan sonra, CD yazım işlemine başlayınız. Hazırladığınız 900 MB'lık CD'nin de her CD sürücüde okunamayacağı olasılığını göz önünde bulundurmayı unutmayın.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar