Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan yetkilisi istiyoruz!


Buzi

Öne çıkan mesajlar

Alan yetkilisine illa ki gerek yok. Sadece belli başlı şeyler için gerekli. Demokrat bir şekilde yardımlaşabilir, tartışabiliriz elbet.

Oyuna gir bakim sen önce buzkirpim. ehehehe. Bu arada bi tutorial vari birşey yazdım başlangıç seviyesindekilere. Siz de devamını getirin. Yarın yeni birşeyler yazalım :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin]

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cesur! insan destek cıkar pis adam :D

Her gün forumda var olan konulardan tekrar tekrar acılıyor,araya birisi giriyor cevap veriyor,o konu tekrar uplanmıs oluyor.Dolayısıyla tekrar uzuyor.Dolayısıyla forum kirliligi oluyor,bizim gibi bu forumu sık takip etmek isteyen insanlarda surekli sacma sapan konularla karsılasıyoruz.Madem kimse arama yapmıyor eski konularda silin abi ne gerek var yer kaplıyo sızın db nizde.Sticky yapılmıs seylerde su anda yanlıs olan ve gereksiz olan seyler.Millet armor,quest sorarken serveri asmıs kisilerin alacagı pelerin sticky li.Paralı server zaten kalmadı.
Valla bilmiyorum yanlısmıyım dogrumuyum,ben takıldıgım yer güzel olsun isterim.Buranın bu halide hic iyiye gitmiyo.Ha hayat meyat meselesimidir,degildir,ama bi is yapıyosak dogru yapalım bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kirpi! enteresan adam! :-P
Tamam hayat memat meselesi değil de herşeyi de alan yetkililerinden, modlardan beklemeyelim.
Bak ben siftahı yaptım. Devamını da getirelim ki aynı konudan bin defa açılmasın. Temeliyle anlatırsak 3-4 tutorialda saçma sapan konuları ortadan kaldırabiliriz elbette.
Veeee yeni yeni güzel konular görmeye başlarız. (Yani öyle umuyorum :D)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin]

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...