sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yaa yeni ba$licam su merete hade hayırlısı..ama nassı bi gitarla baslamalı ..kursu kimden almalı..hele bi yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 gel sana öğretiyim...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bass method'u çok yoktur ortalıkta, ii ders veren de çok yok, dikkat et derim en azından. Gittiğin yeri biraz yokla, seni soymaya mı çalışıyolr yoksa cidden biliyolar mı diye bi iki numara çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ünlü bascıların isimlerini al ünlü sololarınıa falan at bakalım şu soloyu falan de :) atamiosa bırak ehue[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bass da olay parmaklarda biter doğru parmak alıştırmaları gayet deiyi müzik yapmanı sağlaer en baba solo yu da attırır misal ben bumble-bee ye kasıyorum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bumble bee??? basla??[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 evet :) çok kasıyor arada elimkopuyor pena ile bile zor (bu arada 2mm lik pena kullanıyorum)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ya al john patuticci'nin bi de coltrane'in vcd'lerini (egzersiz vcd'leri var) hatta yoksa benle irtibata geç kopyalıyıp veriim sana otur çalış onlarla[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Audfe, 09 Şubat 2003 22:03 tarihinde demiş ki: ya al john patuticci'nin bi de coltrane'in vcd'lerini (egzersiz vcd'leri var) hatta yoksa benle irtibata geç kopyalıyıp veriim sana otur çalış onlarla[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist.. hele nassı geccem senne irtibata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar