Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rotting Christ Konser Sonrası...


Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam yanımda 7-8 arkadaşımla Kazablanka'ya gittiğimizde geçekten heybetli bi kuyruk beklioduk çünkü baya geç kalmıştık.. konsere 2 saat falan kalmıştı:) ama bi baktık maximum 30 kişi var.. neyse kapılar açıldı bi vesityer olayı düzenlemişler ki güzel olmuş bence her konserde olmalı.. paranı veriyosun eşyanı dolabına koyup anahtarını alıyosun.. Neyse girdik içeri baktık küçücük bi sahne önünde variller sağ ve sol tarafta masa sandalya... küçük ama hoş bi ortamdı yani. sonra işte bi karışık cd koydular Death Extreme Black Grind fln çaldlar biraz.. konser 19de başlıycaktı ama işte 1 saat kadar gecikmeyle Moribund Oblivion çıktı.. Buarada ilk girdiğimizde 34-40 kişiylen sayı saat 20'ye doğra baya arttı yani güzel bi konser oratmı vardı.. neyse Moribund çıktı. İşte yine her konserde olduğu gibi (bence) vasat şarkılarını çaldılar buarada çoğunluk benim gibi düşnüyordu ve ilk şarkıdan sonra her şarkı arasında gruba "İnin lan Artık yeteeer" "sizimi dinlemeye geldik laayn" yada "Rooting Kııırayst" diye tezavrta yapıldı.. hatta dalga geçmek için halay çekenler bale yapanlar horon tepenler oldu.. Neyse moribund büyük bi yüzsüzlükle uzuuuuun bi süre çalmaya devam etti. Sonra en sonunda indiler herkes bi Ohhhh çekti ve Rotting Sahneye çıktı ve hemen başladılar çalmaya nerdeyse tüm klasikleri sıraladılar..Tabi acaip pogo oldu:) 6, şarkıdan sonra herkes her şarkı arasaında "Non Serviam Non Serviam" diye bağırmaya başladı ve grupta bizi kıramayarak Non Serviam çaldı.. ardından 1 2 şarkı daha çalıp bi bi yaptılar ve 2 parça daha çaldılar.. benim 2 favori şarkımı ardarda çaldılar koptum valla..
1-Sorrowful Farewell 2-Among Two Storms.
bu iki bombadan sonra zaten herkes bitkin düşmüştü:) işte böööle güzel bi knserdi şahsen ben çok eğlendim sonrada kalabalık yavaaaş yavaş dağıldı.[signature][hline]To Live is To Die
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ses sistemi kötüydü, ilk şarkılarda biligsayar duyulmuodu, Sakis resmen böle gitar çalmayı bıraktı arka tarafa gitti teknisyenlere bişeyler dedi falan.. sonra biraz daha düzeldi ama yine de vasattı..


Moribund kötü çaldı fakat yine de çok büyük terbiyesizlik yaptı seyirci , utandım resmen, Desteklemeniz lazım sizin böle grupları ki ülkece bişeyler yapabilelim şu metal konusunda.. ama yok herkes kıskanç, aman benim grubum olsa daha ii çalardık falna filan , kıyaslama olayları hemen.

Neyse konser iidi eğlendik ettik..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunu kıskançlıkla bi alakası yok.. bence grubun bi kişiliği yok.. Sadece taklitciler. Türk gruplarını destekleme olayını doğru ve güzel ama bu grupların içine immortal özentisi güzel müzik yapmayan canlı performansta her dakka ritim kaçıran daha enstruman hakimiyeti yerine oturmamış bir grup girmez..
Vokalist bas çalmaıy bilmiyo ve onun için duyulmuycak derecede kısmışlar bası davulcu her dakka ritim kaçırıyo müzik desen zaten blac metali ayaklar altına alacak kadar kötü.. seyirci her konser öncesi böyle boktan bi grubu dinlemeye mecburmu?? e tabi 1 dinler 2 sabreder 3 küfreder adam... tamam Solitude veya Crossfire Courthyard gibi gruplara tam destek vermeliyiz.. ama Moribund ve onun gibi gruplara da nekadar kötü olduklarını birinin hatırlatması gerek bence..[signature][hline]To Live is To Die
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

budur kesinlikle +1
bütün duygularımı,düşüncelerimi bu kadar iyi ifade ettiğin için teşşekür ederim.

bu arada maribundun bassçısı (hatun) gitaristin manitası olduğu için grupta.
bass çalmakla uzaktan yakından alakası yok,rtn ve moonspell de izlediğim kadarıyla direk yazış,albümlerinde bass gitarı başkası çalmış ayrıca.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet yaa tuvalet hiç sorun olmadı çünkü kimse kadına para vermedi:) buarada bizim gibi biçok kişi aynı düşünceleri paylaşıyo moribund hakkında Jedi.. Kızıda attılar heralde gruptan.. konsere çıkmadı işleri bitmiş demekki kızla:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...