Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Adsl2+ modemdeyim ping gayet iyi (yurt içi 25 lerde yurt dışı 80 vs), Ama ttnet fiberde vdsl modem veriyor ya, onlarda ping sorunu var diye yeni bir şey okudum. vdsl modeme geçenlerde "fast path" yapılmazsa online oyunlarda ping sorunu oluyormuş. Deneyimleyen, çözümü cidden fast path yaptırmak mı (o nasıl oluyorsa) bilen eden? Çözümü yok ise adsl2+ da kal diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konu basligi ve konu alakasiz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Kac sene kullandim VDSL anormal gunler disinda hic oyle ping sorunu yasamadim. Hatta daha stabil idi. Oyle ekstra bir ayar da yapmamistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 teşekkürler bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar